Ако сте вклучени во односите со клиентите, земете ја оваа обука од Филип Масол. Покрај решавањето на проблемите, ќе видите и како да реагирате, да комуницирате и да комуницирате со вашите клиенти, притоа оставајќи им позитивен впечаток и слика за ефикасност. Ќе им пристапите на правилата на односот со клиентите, потоа ќе видите, чекор по чекор…

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →