Детали за курсот

Планирајте ги вашите проекти проактивно, за испорака во рамките на временските и буџетските ограничувања. Во оваа обука, Бони Биафор, тренер и проект менаџер, објаснува како правилно да управувате со вашите распореди на проекти. Ги прикажува елементите што треба да се вклучат, проценката на трошоците и ресурсите, преговарањето и распределбата на ресурсите. Управувањето со планирање на проекти тогаш е долгорочна вештина. Со секој проект на кој работите, ќе можете да ги подобрите идните проекти.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Направете апликација што импресионира и убедува