Бесплатна обука за Linkedin Learning до 2025 година

Управувањето со податоци е од суштинско значење во денешниот деловен свет и Microsoft 365 нуди низа алатки за управување и визуелизација на податоците на ефикасни и привлечни начини. Во овој курс, тренерот ќе ви покаже како поефикасно да управувате со податоците со Microsoft 365. Ќе можете да ги користите вашите нови вештини за поефикасно управување со податоците и да добиете попрецизни и разбирливи податоци.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Работа во географија