Вие сте во редовен телефонски контакт со клиентите на вашата компанија и тоа покренува конкретни предизвици. Особено, ширењето на платформите за повици во странство создаде недоверба во услугите на телефонските корисници. Како да ги решам проблемите со клиентите преку телефон? Како да оставите позитивна слика...

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →