Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали сте имале можност да присуствувате на интервјуа со потенцијални клиенти? Честитки, тоа е големо достигнување.

Но, тоа не значи дека сте го добиле случајот. Ја разбудивте љубопитноста на потенцијалните клиенти, но сега треба да ги убедите да го купат вашето решение.

Во овој курс, ќе научите како да подготвите и спроведете успешни состаноци со клиенти за да се приближите до продажба.

До крајот на овие поглавја, ќе ги усовршите своите вештини како претставник за продажба со тоа што ќе научите како да правите убедливи презентации, да се справувате со потенцијалните приговори и да склучувате профитабилни зделки за да добиете важни договори.

Тајната за секој успешен продавач е подготовката.

Обучувачот, директор за продажба во OpenClassrooms, во соработка со консултантот за продажба Lise Slimane, го создаде овој курс за никогаш повеќе да не бидете изненадени кога ќе запознаете потенцијални клиенти.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Комплет за контакт на чешки јазик