Детали за курсот

Дали сте продавач или бизнис менаџер и барате нови клиенти за да го зголемите вашиот промет? Само едно решение: да барате во тешкото. Се покажа дека телефонското пребарување е најефективниот и најпрофитабилен метод, кога е добро направено. Во оваа обука на Филип Масол, ќе им пристапите на предусловите суштински за добра подготовка за телефонско пребарување. Ќе откриете како да креирате датотека за пребарување и како да управувате со вашите датотеки со контакти. Исто така, ќе научите како да го изградите вашиот говор, понекогаш на зборот…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на страницата „потекло“ →