Подобрете ги вашите деловни презентации. Во оваа обука, Џеф Блумфилд, експерт за продажба и маркетинг, ве учи како да претставите предлог за вредност на соодветен и жив начин. Откријте како да изградите врска со вашите соговорници за да ги направите поприемчиви за вашата порака и како да се однесувате со поголема самодоверба и професионалност. Џеф Блумфилд овде ги опишува елементите кои влијаат на секоја презентација: контакт со очи, говор на телото, интонација и општ изглед.

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

 

READ  Обука во PowerPoint 2019: основите