Детали за курсот

Подобрете ги вашите деловни презентации. Во оваа обука, Џеф Блумфилд, експерт за продажба и маркетинг, ве учи како да претставите предлог за вредност на соодветен и жив начин. Откријте како да изградите врска со вашите соговорници за да ги направите поприемчиви за вашата порака и како да се однесувате со поголема самодоверба и професионалност. Џеф Блумфилд овде ги опишува елементите кои влијаат на секоја презентација: контакт со очи, говор на телото, интонација и општ изглед.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Плаќањето на бонусот Макрон е отворено до 31 декември 2020 година?