На програмата за обука:

  • КОМПЛЕТНА РЕВИЗИЈА да идентификувате со ефикасност, прецизност и сигурност кои се клиенти на вашиот пазар.
  • Le ПЛАН ЗА АКЦИЈА за да бидете сигурни дека ги насочувате вистинските луѓе.
  • ОСИГУРУВАЊЕ да престанете да го преземате ризикот да трошите време и пари без потреба да контактирате со илјадници луѓе кои никогаш нема да ги купат вашите производи.
  • Le COM ВОДИЧ : Ќе се погрижите ефективно да комуницирате на вистинските канали за стекнување.
  • СКАПА ГРЕШКА: Како да избегнете да го извршите за вашата работа да не заврши во ѓубре...
  • КАДЕ СЕ ВАШИ ВАШИ КЛИЕНТИ? Или како да бидете сигурни дека сте на вистинското место, пред вистинските луѓе и со вистинскиот пристап.
  • СПИСОКАТА НА СИТЕ КАНАЛИ ЗА АКВИЈА да бидете апсолутно сигурни дека не сте оставиле НИКОЈ потенцијален клиент без решение за нивниот проблем..

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Романтична врска која завршува лошо на работа: причина за отпуштање?