Кој си ти ?

Лијам Тардје. Јас работам за компанијата Evogue, специјализирана за делегирање на обучувачи во училиштата. Се фокусиравме на ИТ и дигиталните професии (веб -дизајн, дигитален маркетинг, управување со заедницата, веб -развој, управување со проекти, итн.). Опсегот на вештини е широк и профилите на обучувачите што ги нудиме се многу разновидни. Работам со околу XNUMX училишта, вклучително и ифокоп, каде што јас самиот имав задоволство да предавам во минатото.

Дали сметате дека обуката за ифокоп, која трае 8 месеци, е ефикасна?

Целосно! Обуката е ефикасна, па дури и би рекол дека има голема предност затоа што систематски им се нуди период на професионално потопување во компанија на специјализантите на крајот од нивната обука во центар. Ова им овозможува на специјализантите да имаат конкретна примена во реална ситуација на крајот од нивната практична обука. Ова е клучна точка за добивање на вашата диплома и за подобрување на вашиот профил, бидејќи првото искуство е често одлучувачко.

Што ќе научат кандидатите за диплома на вашите курсеви?

На обуката за веб развивачи, учениците ќе ги научат основите на професијата: да разбираат и зборуваат компјутерски јазик. Едноставно „Код“. Ние работиме