Ова е единствениот курс по француски јазик кој ќе ви овозможи брзо и лесно да ја зголемите вашата продуктивност.

На овој курс ќе научите 26 начини да ја зголемите вашата продуктивност.

Многумина од вас веројатно мислат дека немаат време, а веројатно истото го мислеле и кога дојдовте на оваа страница. Но, проблемот не е во тоа што немате време, туку во тоа што не го користите правилно. Ова води до пад на продуктивноста.

Овој курс содржи 26 совети кои ќе ви помогнат поефикасно да го искористите вашето време на работа и дома.

Исто така, покажува како да се создаде еден вид мантра и дава совети како да се користат различни списоци во зависност од ситуацијата. Сепак, постојат и општи совети кои може да се користат без разлика каде сте и со кого сте. На овој начин, можете да ја обликувате ситуацијата по ваш вкус.

Како и да го наречете, продуктивноста е уметност. Сега да видиме како можете да бидете попродуктивни со креирање и користење филтри во разговори и проекти.

Го избрав овој ултра намален формат бидејќи осумчасовниот час нема да ви одговара. Секое видео е долго неколку минути, лесно за гледање и дизајнирано да ја зголеми вашата продуктивност. Зголемувањето на вашата продуктивност секако зависи од вас. Останете мотивирани и верувајте на мене и на мојот тим да слушаме кога ви треба помош.

Продолжете со бесплатно образование на Udemy→