Детали за курсот

Дали барате работа или пракса? Не знаете од каде да започнете, како да продолжите и што да мислите за реакциите на регрутерите? Во овој курс, Кристел де Фуко, авторка на техники за барање работа и брендирање на работодавач, ви дава десет совети за да ја добиете работата од вашите соништа. Ќе разберете дека е од суштинско значење да си ги поставите вистинските прашања за да ги одредите вашите области на истражување. Ќе видите и како да се поставите и да се истакнете…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Кои се паритетите на куповната моќ и како да се пресметаат?