Еден од најдобрите начини секој претприемач може да позајми да се развива е да се користи на добри алатки. Ако можете да ги забрзате вашите процеси или да стекнете подлабоко разбирање за вашата база на клиенти преку анализа на податоци, вашиот бизнис ќе има корист.

За среќа, претприемачите стануваат се поповрзани, од тоа како да пласираат производи на Амазон до како да ги идентификуваат повеќето…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Зборови на моќ