Во различни плејлисти тој презентира на YouTube. Секогаш според истиот модел. Кратко воведно видео за комплетна обука ви е понудено. Следат неколку долги пасуси корисни сами по себе. Но, ако одлучите да одите понатаму. Запомнете дека Алформ е центар за учење на далечина што ви овозможува финансирање преку CPF. Тоа е да се каже дека можете да имате пристап до целиот нивни каталог бесплатно една година меѓу другите.

Оваа обука за PowerPoint 2016 ќе ви помогне да го откриете Microsoft PowerPoint 2016 и неговото работно опкружување со цел да започнете на добра основа за совладување на алатката. За време на оваа воведна обука за PowerPoint 2016, ќе се запознаете со софтверскиот интерфејс со неговите различни области и карактеристики и ќе ги разберете основите на управување со слајдовите на презентацијата на PPT.

За време на оваа обука во PowerPoint 2016, ќе научите како да користите презентации од друг софтвер и како да управувате со презентации, слајдови, текстови и пасуси за да ги оптимизирате вашите презентации, особено со поимите за стилови, теми и форматирање на карактери.


 

 

READ  Агилен на работа: Домаќин на продуктивни агилни состаноци