Трговијата B2B (од бизнис со бизнис) е често посложена од B2C (од бизнис до потрошувач). Има поголема конкуренција на B2B ниво и повеќе засегнати страни. Продавачите бараат да продаваат на искусни купувачи кои ги сакаат најдобрите производи по најдобра цена. Сепак, со правилни техники, продавачите можат да бидат многу успешни во B2B. Откријте ги клучевите за успехот за B2B трговија, без разлика дали доаѓате од улога на B2C или штотуку ја започнувате својата продажна кариера. Роби Бакстер ќе ве води низ еден типичен ден во B2B продажбата, од состаноци со потенцијални клиенти до потпишување договори…

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →