Оваа обука за Canva ви овозможува да стекнете вештини за да бидете автономни на Canva и лесно да креирате влијателни и привлечни визуелни слики. Визуелниот аспект на објава на социјалните мрежи, флаер или слика воопшто е важен и ја зголемува ефективноста на вашата комуникација, особено во светот на туризмот. Ако сакате да ја зголемите вашата видливост, од суштинско значење е создавање влијателни визуелни слики.

ЦЕЛИ

  1. • Идентификувајте ги карактеристиките на Canva
  2. • Брзо креирајте визуелни слики
  3. • Приспособете ги шаблоните
  4. • Користете ги различните формати
  5. • Зачувај и објави/печати

Конечно, со цел да ви понудиме најкомплетна можна обука на Udemy Јас сум посветен на :

  1. Одговорете на вашите прашања брзо (Ве молиме пратете ми порака во делот за прашања и одговори на Udemy)
  2. Додадете практични случаи на барањето (Ве молам, испратете ми порака во делот за прашања и одговори на Udemy ако имате предлог)
  3. Придружете ги учесниците со практични случаи и други извори корисни за нивна реализација.

Овие видео додатоци, се разбира, ќе бидат бесплатни ако сте ја стекнале обуката.

Останувам достапен во делот за прашања и одговори на Udemy за да одговорам на вашите прашања.

На крајот на овој курс, доколку го следите во целост и ги положите сите квизови: Добијте ја вашата електронска сертификација за да ја вметнете во вашето CV и профилот на LinkedIn.
Останува само да ви посакам добар тренинг!

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Како се компензира боледувањето?