Сакате да научите како да го користите Canva и да го совладате без да гледате часови за обука?

Ви треба некој со кого да разговарате и да се обратите кога имате практични проблеми?

Canva е алатка која изгледа неинтуитивно на прв поглед. Онлајн курсевите честопати се многу долги и скапи, што прави алатката да изгледа потехничка отколку што навистина е.

Многу повеќе од обука на Canva, тоа е сериозна поддршка и учење што тренерот ви го нуди.

— Јасни, концизни и прецизни презентации распоредени во текот на обуката преку неколку проекти!

— Вклучува алатки за уредување, обработка на текст и обработка на слики.

— Вежби и практични случаи: креирајте свои логоа, брошури и визит-картички! Не грижете се, ќе го направиме тоа со слики од екранот!

— Испратете ни ги вашите прашања и ние ветуваме дека ќе одговориме на нив и ќе додаваме видеа секоја недела за да го направиме курсот уште подобар.

Не останувајте сами. Ако имате технички или практични прашања, контактирајте го тренерот преку е-пошта.

Кривата на учење ќе биде многу кратка. Ќе го совладате Canva брзо со корисни упатства чекор-по-чекор.

Повторно, ако имате какви било прашања, не двоумете се да контактирате со тренерот.

Продолжете да учите на Udemy→→→