Срдечен про: што е тоа?

Cordial Pro е алатка која е додадена на вашиот софтвер за пишување. Тоа им овозможува, како Противотров исправете ги различните граматички, јазични, типографски и синтаксички грешки за да ви овозможи да го подобрите квалитетот на вашите текстови, без оглед на нивното потекло, да ги развивате своите вештини за пишување на француски јазик или на друг јазик и да заштедите значително време на лекторирање и корекции на текст.

Алатка како Cordial Pro е буквално неопходна во професионалното поле, со цел да се понуди квалитетна содржина без или скоро никакви грешки. Сепак, ништо нема да го замени вистинскиот човечки коректор, но Cordial Pro овозможува значително намалување на бројот на грешки и синтаксички грешки и останува во голема мера доволен за традиционална употреба во бизнисот.

Кој е Cordial Pro?

Користењето на софтвер за уредување на ортографија може да изгледа непотребно ако веќе сте copywriter, но тоа не е. Навистина, многуте карактеристики на софтверот ќе ви овозможат да заштедите многу време на вашите препрочитувања, што ќе ви овозможи, со помош на вашето стручно око, да ги откриете сите грешки во минути, наместо на часови, што ќе ви овозможат да ја зголемите Вашата часовна профитабилност.

Од друга страна, ако работите во сектор кој вообичаено нема никаква врска со пишувањето и воопшто не ви е удобно со францускиот јазик и неговите илјадници варијанти, секоја покомплексна од другите, можеби веќе сте се соочиле со ситуацијата. каде што бевте убедени дека можете да ја завршите работата на вашиот кандидат, вашиот цитат беше поинтересен од оној на вашите конкуренти, но за жал, вашите многубројни правописни грешки ве погрешија и вашиот кандидат не ја прифати вашата понуда бидејќи не го разгледа вашиот предлог. веродостојни во однос на бројот на грешки.

READ  Секој примач има соодветна учтива формула!

Навистина, особено во Франција, лошо во правописот или граматиката често е синоним за флагрантен недостаток на кредибилитет, дури и во рачни занаети кои немаат никаква врска со пишувањето! Во оваа смисла, користењето на софтвер како Cordial Pro ќе ги направи вашите документи со сомнителна синтакса совршено читливи и професионални и оваа загриженост, сепак, бенигна, нема да биде ништо повеќе за вашата активност!

Cordial Pro, исто така, ќе им служи на веб-уредници и блогери, кои работат директно на платформи како Wordpress. Навистина, ова е најмоќниот коректор во однос на онлајн употреба без да одите низ софтвер како Word и ќе ви биде од голема помош да пишувате директно на вашиот прелистувач.

Покрај тоа, без да се размислува за сајт или блог, Cordial Pro ќе биде од голема помош ако имате навика да пишувате електронски пораки секој ден и вие не мора да имате време да копирате и залепите текст на стандарден проверка на правопис или дури и софтвер за обработка на текст со автоматски коректор.

Карактеристиките на Cordial Pro

Затоа, овој софтвер ќе биде корисен во различни аспекти, во зависност од вашите цели и интереси. Еве кратко објаснување на главните карактеристики на Cordial Pro.

Целта е на едноставноста пред сè. Интеграцијата со сите ваши медиуми автоматски и целосното отсуство на потреба од обука за користење на софтверот е веројатно предност број еден на Cordial Pro на професионално ниво.

Исто така во оптички квалитет, Срдечни Про не е опуштеност, кога станува збор да понуди јасна интерфејс, ергономски и привлечна, кои ќе ги мотивира секој корисник да користите прекумерна да се избегне губење на драгоцено време и со што се зголемува ефикасноста на работата на вашите тимови или себе.

READ  Обрнете внимание на пораката за отсуство во вашето сандаче

Ниво на ефикасност, и тука, Cordial Pro не е изоставен бидејќи гордо прикажува стапка на корекција од 90%, односно 3 пати повеќе од Word! Со други зборови, можете да и верувате со затворени очи за квалитетна презентација на синтаксичко, правописно, граматичко и типографско ниво!

Успешно да се добие стапка корекција како задоволителна, Срдечни Про се базира на богата библиотека на речници во содржината, вклучувајќи и повеќе од дефинициите 190 000 4,6, а повеќе од милиони синоним линкови да ви помогне да се подобри квалитетот на вашите текстови кога не можете да се обновиш.

Иако неговата цена е доста висока за ученикот, Cordial Pro сè уште нуди различни алатки за правопис за подобрување на квалитетот на вашето пишување со текот на времето.

Конечно, Cordial Pro рачно пренесува мнозинство од најсложените тестови. Всушност, на 23 тестовите извршени од специјализираниот печат, Cordial Pro беше избран за 20 пати подобар коректор, рекорд!

Неспоредлива леснотија на користење

Cordial Pro е дизајниран за поедноставна и интуитивна употреба малку како производ на Apple. Навистина, софтверот е употреблив дури и ако немате познавања од компјутер или канцеларија. Се интегрира со вашиот секојдневен живот и разните компатибилни апликации (веб прелистувач, Word, итн.) Автоматски по инсталацијата за да заштедите време да конфигурирате сè.

Неговата употреба е исто така многу интуитивна за да ви овозможи да не треба да тренирате за да го користите, како што е случајот со многу софтвер за професионалци во целина.

READ  Како брзо да се подобри правописот на вашите документи, Откријте Противник софтвер.

Софтвер прилагоден на учениците?

Ако Cordial Pro дефинитивно е софтвер дизајниран за професионалци, човек има право да се прашува дали би било погодно за образовна употреба да ги развие своите вештини за пишување.

Со користење на овој вид на софтвер е одличен начин за подобрување на јазичните вештини, но Срдечни Про е првенствено софтвер дизајниран за професионалци, кои не се мачат да објасни на грешки во повеќето случаи и ќе предложи наместо да ги коригираат за да добијат време и ефикасност, и покрај некои вежби за обука поцелосни.

Покрај тоа, цената е многу повисока од мнозинството од нејзините конкуренти и ова најверојатно нема да биде во согласност со буџетот на ученикот, а проверка на правопис ретко се гледа позитивно од националното образование и настава воопшто, а вие ќе имате само шанса да добиете студентски попуст на Cordial Pro.

Затоа, ако немате голем буџет за алокација, ние ќе претпочитаме бесплатна алтернатива за чисто едукативна употреба.

Треба да купите Cordial Pro и по која цена?

Веројатно сте веќе убедени да ја нарачате вашата копија на Cordial Pro, без разлика дали за вас или за член на вашиот тим и вие сте во право!

Бидете свесни, сепак, дека ќе мора да ја платите сумата 199 евра ако сте професионалец, и 99 евра ако сте индивидуа или студент. Значителна сума, но која е оправдана во поглед на квалитетот на софтверот.