✅ На крајот од оваа обука, ќе имате а Профитабилна продавница за електронска трговија Dropshipping што може да ги надополни вашите постојни приходи или да го трансформира вашиот живот, обезбедувајќи ви можност што дури може да ви овозможи да го напуштите вашиот шеф со откажување од продавницата на Shopify. Ако јас можев да го направам тоа, можете да го направите и вие!

✅ Во текот на целата обука за dropshipping со Shopify јас ќе бидам вашиот инструктор и Е ви помогнам да создадете продавница на Shopify од А до Ш, чекор по чекор ќе ве водам така што на крајот имате профитабилна и ефикасна продавница за продажба на продавници Shopify.

Оваа обука е наменета за тотален почетник, но доколку имате потешкотии во е-трговија, многу совети и трикови што ќе ги споделам со вас ќе ви помогнат да твојот успех.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Ослободување од ваучери за оброк во 2021 година