Опис

Добредојдовте на овој курс на "Dropshipping: Професионално создавање продавница Shopify".

На крајот од оваа обука, совршено ќе ја совладате околината на Shopify и ќе можете да изградите професионална продавница од А до Ш што ќе ви овозможи да ја направите вашата прва продажба. Покрај тоа, платена тема (200 долари) ќе ви биде понудена за време на оваа обука за да имате многу професионално прикажување.

Од создавањето на продавницата, до конфигурацијата, преку додавањето производи и дизајнот на вашата продавница, сè е детално објаснето.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Дејствувајќи локално за здравјето и благосостојбата на населението