Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Етиката на работното место е приоритет: незаконските активности на работното место, еколошките скандали и корупцијата се повеќе се осудуваат.

Во вашата секојдневна работа, може да имате прашања и да не знаете кои правила треба да ги следите.

Меѓутоа, законите и регулативите брзо се менуваат и стануваат построги. Деловната етика, или едноставно етичкото однесување, е многу широко поле кое вклучува огромно поле на знаење и техники. Затоа го подготвивме овој курс.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Како се компензира боледувањето?