Откријте ја формацијата FNE

Уред кој промовира акции за поддршка на компаниите во закрепнување и поддршка на нивната активност, но што им помага и на оние кои прибегнуваат кон делумна активност или се наоѓаат во тешкотии.

Благодарение на FNE Formation, можете:

Промовирајте го reconversion на вашите вработени, нивните пристап до диплома, професионална титула или професионална сертификација Дозволете им на вашите вработени да се здобијат со вештини специфични барања за вашиот бизнис за неговата одржливост и развој Одговорете на очекување на промени : дигитални, еколошки транзиции ... Каква поддршка?

Сега достапно за сите компании и за сите нивни вработени, FNE-Formation е исклучителна финансиска алатка која обезбедува:

Разгледување до 100% од трошоците за образование, Од мерки за флексибилност : разгледување на обука за адаптација, избор на поповолна шема за јавна помош Интеграција на Про-А

Ќе бидат финансирани 8 курсеви за обука до крајот на годината, со ретроактивна поддршка за акции од 1 јули 2021 година.

Како да имате корист од тоа?

Вработените во Atlas се покрај вас за да го оптимизираат и структурираат вашиот план за обука во курсевите што ги исполнуваат условите за обука за FNE и да ве поддржат во сите административни процедури што треба да се спроведат.

Не чекајте повеќе и ...

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Како да се пресмета индивидуалната гаранција за куповна моќ?