Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали некогаш сте добиле бонуси или други ставки покрај основната плата? Дали сакате да знаете од каде доаѓаат, што значат и како се пресметуваат? Или сакате да дознаете повеќе за тоа како функционира овој тип на додаток? Ако е така, тогаш треба да дознаете повеќе за тоа како функционираат и како се пресметува овој вид компензација.

Ќе добиете детална и што е можно поисцрпна листа на елементи кои се разликуваат во платите. Ќе научите како правилно да ги процените придобивките што може да бидат релевантни за вашите вработени и вашата деловна ситуација, како да ги пресметате и како правилно да ги платите.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→