Јас ве учам како да ги користите и градите темелите на вашиот онлајн бизнис користејќи io систем.

На крајот од оваа обука ќе ја поминете почетната фаза.

Едноставна рута водејќи ве низ сите чекори за да ги генерирате вашите први изгледи и да ја изградите вашата публика.

Со оваа алатка сè-во-едно создадена од франкофон и за франкофоните еквивалентно на Clickfunnels на англиски

  • Автоматски одговор интегриран
  • Испраќањеавтоматски е-пошта
  • Управувајте со вашите илјадници контакти
  • Изградете ја вашата листа на потенцијални клиенти со страници за регистрација, формулари и скокачки прозорци.
  • Создадете свои области членки и организирајте обука (pdf или видеа)
  • Создадете ги вашите продажни канали за да ги презентирате вашите понуди.
  • Создадете го вашиот 1-ви е-пошта кампања со моите совети
  • Направете го вашиот Билтен.
  • Инсталирајте звук Фејсбук пиксел на вашите страници за снимање

И сето ова за да работи во целосно автоматски режим ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →