Ви стојат на располагање широк спектар на алатки

Управувањето со податоци стана задолжителна вештина во деловниот свет. За да се задоволи оваа потреба, LinkedIn Learning нуди курс за обука наречен „Управувајте со податоци со Microsoft 365“. Предводени од Николас Џорџо и Кристин Метини, оваа обука ќе ви овозможи да го совладате пакетот Microsoft 365 за ефективно управување со вашите податоци.

Microsoft 365 нуди мноштво алатки за собирање, управување и визуелизација на вашите податоци на ефикасен и привлечен начин. Без разлика дали сте нови или искусни, оваа обука ќе ве води низ различните карактеристики на апартманот. Ќе можете да ги користите вашите нови вештини за поефикасно да управувате со податоците и да добиете попрецизни и разбирливи информации за секого.

Обука создадена од Мајкрософт Филантропи

Оваа обука е креирана од Microsoft Philanthropies и е хостирана на платформата LinkedIn Learning. Тоа е гаранција за квалитет и експертиза, осигурувајќи дека содржината е и релевантна и ажурирана.

Подобрете ги вашите вештини со сертификат

На крајот од обуката ќе имате можност да се стекнете со сертификат за постигање. Овој сертификат може да се сподели на вашиот профил на LinkedIn или да се преземе како PDF. Тоа ги покажува вашите нови вештини и може да биде драгоцено богатство за вашата кариера.

Позитивни и охрабрувачки критики

Обуката доби просечна оцена од 4,6 од 5, што укажува на задоволство на ученикот. Емануел Гнонга, еден од корисниците, ја опиша обуката како „многу добра“. Тоа е гаранција за доверба за оние кои сè уште не сакаат да се пријават.

Содржина за обука

Обуката вклучува неколку модули, меѓу кои „Започнување со формулари“, „Користење на Power Automate“, „Анализа на податоци во Excel“ и „Leveraging Power BI“. Секој модул е ​​дизајниран да ви помогне да разберете и совладате одреден аспект од управувањето со податоци со Microsoft 365.

Тренинг курсот „Управување со податоци со Microsoft 365“ е можност за секој кој сака да ги подобри своите вештини за управување со податоци. Не ја пропуштајте оваа шанса да ја зголемите вашата професионална ефикасност и да се истакнете во својата област.