Ако сте менаџер на сметки и сакате да ја зголемите продажбата, тогаш посетете ја оваа обука за Dynamics 365, пакет на апликации за деловно планирање и управување со клиенти на Microsoft. Со Nicolas Georgeault, прво ќе ги погледнете принципите, лиценците, придружните услуги како што се Тимови и различните видови снимки, пред да го подготвите…

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →