Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Во ова Упатство за купување во видео, Ти покажувам како:

Купете име на домен, Инсталирајте го вашето име на домен на вашата продавница Spotify, Како да го потврдите името на вашиот домен.

Un MCQ ќе ви бидат понудени на крајот од обуката и ќе ви овозможат потврди знаење теорија стекната за време на обуката.
Останувам достапен во салон за взаемна помош за да одговорите на какви било прашања во врска со овој курс.

Други информации можете да најдете во мојата целосна обука: Shopify: Како да креирате страница за е-трговија?
Може да ги видите и сите мои обуки, од кои некои се БЕСПЛАТНИ на мојот профил на обучувачи.

Содржина на оваа обука за shopify (времетраење: 17m55s) Купете име на домен.mp4 00:11:57 Потврда од Е-пошта вашето име на домен.mp4 00:05:58

Стефан Будон објави 8 упатства и доби просечна оценка од 4,0 / 5 од вкупно 165 продадени упатства. Погледнете ги другите тренинзи на Стефан Будон

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Развијте ја вашата емоционална интелигенција