Опис

Што е Зохо книги?

Зошто толку многу компании бараат профили со оваа вештина? Како да го користите? Тоа е технологија која ќе ве воодушеви и ќе ве натера да сакате да се обучувате како високо платен системски администратор, консултант, стартап или основана организација.

Zoho Books е моќна апликација базирана на облак со која можете да управувате со сите ваши потреби за финансиско и сметководствено управување и која се интегрира со сите Zoho апликации и други софтвери од трети страни преку платформата како Zapier или користејќи го нејзиниот напреден API.

Подобрете го вашиот финансиски и сметководствен менаџмент со оваа лесна за следење и разбирање на обуката.

На овој курс ќе ги научите сите одговори на овие прашања и ќе можете самоуверено да се претставите како некој кој знае како да ја користи оваа популарна апликација во организација. Ако веќе работите во компанија која има Zoho, ќе ги научите најдобрите практики за да го извлечете максимумот од алатката и да го олесните вашиот работен век, а зошто да не и да добиете покачување.