Lenei o se manuia tala e pei ona matou mananaʻo e taʻu atu ia i latou ma e pei ona masani ona tusia ma IFOCOP. I aso nei, matou te taʻuina atu ia te oe le tala ia Jean-Bernard Collot, o le na alu i lalo ifo o le tausaga mai le ofisa o Pôle Emploi i latou o le Hotel Fauchon Paris, lea na ia galue ai le ofoofogia galuega a le Tagata Faʻatau.

Le aso na ia filifili ai e tuʻituʻi le faitotoʻa o le IFOCOP

Masalo a itiiti mai o le tolu tausaga talu mai le manatu o le toe faʻafouina o tomai faʻapitoa na maua i lona ulu. Jean-Bernard na lesitalaina mo ni nai vaiaso i luga o le lisi o tagata saili galuega ina ua maeʻa lana konekarate mulimuli ma ua leva ona galue o se failautusi, chef de partie ona sous-chef ma chef mo lauiloa ituaiga o faletalimalo ma meaʻai. Sili atu ma le luasefulu tausaga, pe a tatou faitau i lona lima tausaga o faʻataʻitaʻiga toleniga, tuʻuina atu i Farani gastronomy ma o ia e fiafia i ai mea e manatuaina, ae o le a faʻamanatuina lava se suiga taimi i lana polofesa atinaʻe.

« Na ou lagona le manaʻomia e faʻafouina aʻu lava, e oʻo lava i le toe aʻoaʻoina o aʻu lava a o faʻaauau pea ona ou galue i se vaega, faletalimalo faletalimalo ma faleaiga, ou te fiafia », Na ia faamatala. O le faʻatauina o tipiloma toleniga (RNCP tulaga 6) ofo e IFOCOP valaʻau ia te ia. " sa ia aʻu