Shtë një udhëzues i ri për punëdhënësit. Ministria e Punës postoi të hënën, 7 shtator a protokolli kombëtar për të garantuar shëndetin dhe sigurinë e punonjësve përballë epidemisë Covid-19, e cila zëvendëson protokollin kombëtar të dekonfinimit. Ky dokument është i zbatueshëm që nga 1 shtatori. Ajo përfshin tema të ndryshme.

Veshja e një maskë

Hapësira të mbyllura kolektive

Veshja e maskës është e detyrueshme në ndërmarrjet në vendet e mbyllura kolektive. Sidoqoftë, protokolli vendos përjashtime nga ky parim.

Natyra e tregtive të caktuara e bën të papajtueshme mbajtjen e maskës.

Punonjësi që është në vendin e tij të punës mund të ketë të drejtën të heqë maskën në kohë të caktuara të ditës së punës dhe të vazhdojë aktivitetin e tij. Por është e pamundur të heqësh maskën gjatë gjithë ditës ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Sipërmarrës vs i pavarur: një mit që vazhdon