Vizita në mes të karrierës është një sistem i ri i prezantuar nga ligji i datës 2 gusht 2021.


Kjo vizitë lejon:
ihartoni një inventar përshtatshmërinë ndërmjet stacionit të punës dhe gjendjes shëndetësore të punonjësit,
dvlerësoni rreziqet shpërbërja profesionale dhe parandalimi i rreziqeve profesionale, duke marrë parasysh zhvillimin e kapaciteteve të tyre, sipas karrierës profesionale, moshës dhe gjendjes së tyre shëndetësore;
edukoni punonjësin sfidat e plakjes në punë dhe parandalimi i rreziqeve profesionale.


Gjatë kësaj vizite, mjeku mund të propozojë masa individuale për rregullimin, përshtatjen ose transformimin e stacionit të punës ose masa për rregullimin e kohës së punës.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  DropShipping: 12 hapa kryesorë për suksesin në tregtinë elektronike