Print Friendly, PDF & Email

Nga sot, e martë, 1 mars 2022, të gjithë të rinjtë nën moshën 26 vjeç (nën 30 vjeç për të rinjtë me aftësi të kufizuara), pa trajnime ose punësim për disa muaj mund të përfitojnë nga Kontrata e Angazhimit të Rinisë me Mision Locale ose agjencinë e tyre Pôle emploi. : mbështetje intensive për të ndërtuar projektin e tyre profesional, për të zbuluar zanate, për të trajnuar dhe për të gjetur një punë.

LEXO  Themelet e Menaxhimit të Projektit: Çështjet etike