Print Friendly, PDF & Email

Të jetosh pasionin tënd në internet është e mundur! EcomFrenchTouch ju jep të gjitha çelësat në mënyrë që të jeni financiarisht të lirë dhe më në fund të jetoni jetën tuaj të ëndrrave ... Ne kemi një kanal në YouTube, në të cilin videot postohen rregullisht.

Paralelisht, ne gjithashtu ofrojmë një grup mbështetës në Facebook, të cilin më parë ju kemi prezantuar. Tani është e arritshme dhe tashmë ka disa dhjetëra mijëra anëtarë. Isshtë një komunitet i vërtetë i ndihmës reciproke ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Bonusi i vjetërsisë: është marrëveshja kolektive e cila tregon nëse duhet të përdoret në llogaritjen e minimumit të rënë dakord