Trajnimi për t'ju ndihmuar në dixhitalizimin e biznesit tuaj, Ndërsa miratoni strategjitë e duhura për të Shitur përmes Instagram, Krijoni reklama, Vendosni fushata marketingu.

Për ata që dëshirojnë të shkojnë më tej Ne kemi vendosur programin më të plotë për t'ju mësuar se si të dixhitalizoni biznesin tuaj.

Në vitin 2021, tregu i tregtisë elektronike tejkaloi 100 miliardë euro. Më shumë se 40 milionë francezë kanë bërë blerje në internet. Prandaj, rrjeti përfaqëson një fitim të papritur thelbësor për tregtarët. Por si të filloni? Shitja në internet do të thotë të krijosh një strukturë të dedikuar (krijimi i kompanisë, analiza e tregut, krijimi i produktit, zhvillimi i mediave dixhitale) dhe vendosja e një strategjie përkatëse të blerjes me synimin për të gjeneruar trafik dhe konvertimin e klientëve.

Çdo menaxher i dyqanit në internet duhet të krijojë një identitet për veten e tij përmes marketingut nëse dëshiron të dalë nga konkurrenca. Ndërsa në disa raste theksi vihet te motorët e ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Pagimi i orëve shtesë me një premium është një ide e keqe