Sot, ne donim ta bënim jetën tuaj më të lehtë duke iu përgjigjur drejtpërdrejt një pyetjeje që është bërë shumë herë: si të mësojmë me sukses një gjuhë ? apo është e vështirë të mësosh një gjuhë? ose pse disa e bëjnë atë ... dhe të tjerët, jo? Ne zbulojmë këtu 5 faktorë kryesorë për suksesin në mësimin e një gjuhe.

Ne kemi ndihmuar njerëzit të mësojnë gjuhë, në të gjithë botën, për më shumë se 10 vjet (deri më sot, në vitin 2020). Ne patëm mundësinë të diskutojmë me shumicën e tyre, dhe kështu të zbulojmë se cilat ishin problemet dhe vështirësitë e tyre. Dhe meqenëse komuniteti ynë tani bashkon më shumë se 10 milion njerëz, kjo bën që të kemi disa reagime! Pra, ne kemi një ide mjaft të qartë se çfarë funksionon dhe çfarë jo gjatë të mësuarit.

Cilët janë 5 faktorët kryesorë për suksesin në mësimin e një gjuhe të huaj? 1. Motivimi

Ne kemi zbuluar se njerëzit që janë më të motivuarit marrin rezultatet më të mira dhe më të shpejtë. Më pëlqen të mendoj se motivimi është si karburant dhe të mësoj një gjuhë, një udhëtim ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e Microsoft Power BI për fillestarët