Mbyllja ju bëri të kuptoni se puna juaj aktuale nuk ishte më në përputhje me aspiratat tuaja? Apo ai e ka rindezur në ju këtë dëshirë, pa dyshim të lënë mënjanë për disa vjet, për të rikthyer veten? Gjithsesi, ju jeni një punonjës sot i bindur se dëshironi t’i drejtoheni profesioneve dixhitale. Këtu janë pesë këshillat tona për konvertimin në dixhital.

Zgjidhni një profesion pasioni

Para se të hidheni kokë më kokë në dixhital, është e nevojshme të synoni profesionin që do t'ju përmbushë si profesionalisht ashtu edhe personalisht. Nëse e keni gjetur tashmë, mos hezitoni, njëjtë, të filloni një " sondazh biznesi Të kontrolloni nëse kjo korrespondon me idenë tuaj për të dhe se nuk e keni idealizuar shumë. Nëse, nga ana tjetër, jeni ende duke kërkuar për "punën e ëndrrave", dy mundësi janë në dispozicionin tuaj:

Këshilla për zhvillim profesional (Kod postar) (dy deri në tre orë mirëmbajtje). Ky sistem mbështetës - falas dhe i personalizuar - do t'ju udhëzojë dhe do t'ju lejojë të ndërtoni projektin tuaj profesional. vlerësimi i aftësive (24 orë mirëmbajtje gjatë disa muajve). Ky shërbim (i paguar) do t'ju lejojë të analizoni dhe vlerësoni aftësitë tuaja