Pse ky kurs për fillestarët dhe fillestarët e rremë në anglisht?

Alfabeti dhe numrat nga 0 në 9: këto aftësi themelore të harruara shpesh në orët e para të kaluara të anglishtes përdoren çdo ditë qoftë në nivelin profesional (duke dhënë një referencë për produktin ose duke përmendur një faturë, duke lënë një mesazh) ose fare thjesht në një nivel personal për të shqiptuar emrin tuaj, numrin e telefonit, një rezervim për të shkuar me pushime, shqiptoni emrin e një rruge ... ky kurs është përfundimisht praktik dhe i dobishëm!

Mjetet që ne ofrojmë për të garantuar përparimin tuaj:

Punoni duke përdorur 2 zëra; një femër dhe mashkullore

Slide video, audio dhe powerpoint për shpjegime të qarta

Komentet në frëngjisht për të shmangur çdo paqartësi

Ushtrime të gjallëruara të diferencuara që fillojnë nga më të thjeshtat te më të komplikuarat

Riciklimi i koncepteve të afruara nga kënde të ndryshme dhe në situata të ndryshme të përditshme

Një fletë pune ku mund të matni përparimin tuaj

Ushtrime shtesë nëse doni të përmirësoni veten

Një përparim nga teoria në përdorimin e gjuhës në një situatë reale gjatë një shkëmbimi

Qëllimi është më në fund dhe mbi të gjitha mundësia për të marrë pjesë në një dialog sikur të ishit atje!

Këto 45 minuta mësime do t'ju japin sigurinë për të qenë në gjendje të krijoni kontakt me ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Si, nga shefi i kuzhinës, Jean-Bernard u bë blerës për Hôtel Fauchon Paris