Përshkrim

Pse ky kurs për fillestarët dhe fillestarët e rremë në anglisht?

Alfabeti dhe numrat nga 0 në 9: këto aftësi themelore të harruara shpesh në orët e para të kaluara të anglishtes përdoren çdo ditë qoftë në nivelin profesional (duke dhënë një referencë për produktin ose duke përmendur një faturë, duke lënë një mesazh) ose fare thjesht në një nivel personal për të shqiptuar emrin tuaj, numrin e telefonit, një rezervim për të shkuar me pushime, shqiptoni emrin e një rruge ... ky kurs është përfundimisht praktik dhe i dobishëm!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Përshpejtoni rritjen e biznesit tuaj me hakerimin e rritjes