Detajet e kursit

Me Dominic Pelletier, zbuloni softuerin e planifikimit të Microsoft Project. Në këtë trajnim, i cili synon planifikuesit që kërkojnë një metodë të automatizuar të menaxhimit të projektit, do të mësoni se si të krijoni një plan projekti, ta përditësoni atë dhe të gjeneroni raporte. Do të njiheni me metodat më efektive dhe do të shihni se si të caktoni projekte dhe burime. Do të shihni gjithashtu se si të personalizoni mjetet. Në fund të këtij trajnimi, ju do të jeni në gjendje të nisni dhe menaxhoni një projekt me Project.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →