Doni të zotni gjuhën e Shekspirit? Ju e dini se është e rëndësishme, por ju nuk dini ta bëni atë ...

Ne kemi zhvilluar një udhëzues gjithëpërfshirës për ju për të shqyrtuar të gjitha burimet që ju nevojiten për të mësuar gjuhën angleze.

Sot, zotërimi i anglishtes është thelbësor, si në udhëtimet ashtu edhe në jetën tuaj profesionale. Kjo është diçka që ne e kuptuam mirë dhe për këtë arsye vendosëm të vendosnim të gjitha mjetet në dispozicion për t'ju ndihmuar.
Ju do të gjeni të gjitha burimet e nevojshme së bashku në një faqe të plotë dhe të lehtë për tu lexuar.

Nëse jeni të ri për këtë temë ose thjeshtë që ju kërkoni të përsosni veten, ka diçka për të gjithë! Nga shërbimet e paguara në shërbime falas, përmes blogeve më të mira, aplikacioneve celulare, videove, podkasteve, faqeve të specializuara, MOOC, do të keni të gjitha çelësat për të filluar trajnimin duke qenë autonome.

Kur interneti bëhet mësuesi juaj i anglishtes… gati për të mësuar?

Le të shkojmë!


Mësoni anglisht në video

Mësoni në video

Kujtesa vizuale dhe dëgjimore, ky seksion është për ju. Asgjë si video për të mësuar rrjedhshëm dhe interaktive!

Këtu japim faqet më të mira të videos ose kanalet e YouTube për t'ju stërvitur në gjuhën angleze.

Engvid :
Kjo faqe është anglisht e plotë, kështu që është më mirë që tashmë të kemi një bazë të mirë. Një nga faqet më të mira të listuara në ueb, ai numëron mësimet e videos 1234 të publikuara nëpërmjet një kanali në YouTube.
Videot dhe mësimet krijohen nga mësuesit me përvojë të vërtetë ... Gramatika, fjalorin, shqiptimin, IELTS, TOEFL, ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për të përmirësuar dritat tuaja gjuhësore.
Plus: navigacion, shumë e lehtë dhe intuitive, kështu që ju mund të komentoni dhe të kryeni online kuize. Ky është vendi i përsosur për njerëzit që kanë nevojë për shpjegime konkrete. Ju keni zgjedhjen midis mësuesve 11, temave të 14 që variojnë nga biznesi në fjalorin.

Jennifer ESL :
Udhëzim cilësor për të gjitha nivelet e Anglishtes nëpërmjet një kanali në YouTube.
Jennifer është një mësuese e re amerikane që ofron shumë tema për t'ju ndihmuar të jeni të sigurt dhe efektiv në anglisht. Një metodë e thjeshtë dhe e lehtë për qasje që punon mjaft mirë.
Për ata që dëshirojnë të shkojnë më tej, do të gjeni edhe faqen e saj: Anglisht me Jennifer me të cilat ju mund të thelloni njohuritë tuaja nëpërmjet videos, ushtrimeve, mësimeve online dhe të jetoni.

Anglaiscours :
Këto janë kurse video që mund të ndiqni në çdo kohë! Praktikoni jo?

Ju keni zgjedhjen midis mësimeve të lira të videos, me një bazë të mirë numërimi, ose me kurse më të avancuara të videove nga 2011. Për këtë, një zonë anëtare në dispozicionin tuaj dhe një abonim në muaj me kurse të pakufizuar hyrjeje.

Anglishtja qendrore :
Same këtu, përmbajtja është anglisht plotë. Kjo faqe ofron një metodë të moduluar të të mësuarit bazuar në video, të renditura sipas nivelit dhe temës (biznesi, shoqëria, udhëtimi, etj.).
Ajo që vlerësojmë këtu është humori dhe reklamimi i videove.
Metoda: shikoni një video në ditë, shënoni fjalët që nuk i njihni dhe mësoni duke plotësuar hapësirat boshe. Ajo që ne dëshirojmë është ndërveprimi gjatë videove për të shqiptuar fjalë të reja dhe për të marrë një korrigjim të drejtpërdrejtë në shqiptimin tuaj. Ju gjithashtu mund të bisedoni me një tutor privat rreth videos.
Plus: shqiptimi është në qendër të vëmendjes!

Dymbëdhjetë Anglisht :
Një kanal në YouTube që ju lejon të mësoni anglisht përmes videove në formate shumë të shkurtra (2 minuta). Kënaquni në formatin e shkurtër dhe shikoni një video çdo ditë. Çfarë të shmangni "mizorinë" duke mësuar shpejt ndërsa merrni kohën tuaj. Ashtë një fillim i mirë.

Diktimi ditor :
Këtu është një kanal në YouTube më tepër origjinal dhe i zgjuar. Rezervuar për njerëz që tashmë kanë një anglisht të mirë themelore, Youtuber ofron diktime të shkurtra online. Qëllimi është të dëgjoni dhe të shkruani në të njëjtën kohë atë që dëgjoni. Do të jetë vetëm ditën tjetër që do të keni korrigjimin. Ndjeshmëria e garantuar! Çfarë duhet të stërviteni me shkrim dhe të përmirësoni kuptimin tuaj të dëgjimit.

Anglo Link :
Shumë efektiv, ky kanal Youtube ofron një sasi shumë të madhe të videos në linja falas. Përmbajtja e re shtohet shpesh. Për të shkuar më tej, shkoni në faqen e internetit: Anglo Link, një platformë e pasur dhe e plotë për mësimin e gjuhës angleze: gramatika, fjalori, shqiptimi, dëgjimi etj. Ekzistojnë disa lloje të abonimeve (një e lirë, por e kufizuar).

Anglisht Klasa 101 :

Një tjetër kanal i YouTube video që ka meritën për të qenë i plotë dhe me cilësi të lartë!
I dedikuar tërësisht anglishtes, ju ofron një mësim të ri çdo të martë dhe të premte: të gjitha temat dhe aftësitë e kombinuara, duke pasur qasje të lirë në të gjitha mësimet e transmetuara për jetë. Ju gjithashtu keni qasje në video të drejtpërdrejta.
Shumica: ajo qëndron për cilësinë e shkëlqyer të prodhimit të videos teknike.


Mësoni anglisht ndërsa argëtoheni

Të pazakonshme ose të mësojnë me kënaqësi

Të mësosh ndërsa argëtohesh është e mundur! Në këtë seksion do të gjeni vende që ju lejojnë të mësoni në një mënyrë të ndryshme, sepse ne e dimë se kur është e gjallë ne kujtojmë më shpejt.

Mënyra më e mirë për të mësuar është zhytja e plotë në vend ... nëse nuk mund të shkoni drejtpërdrejt, pse nuk takoni shokë studentë?

Ky mjet përrallor, i quajtur internet, thyen kufijtë e realitetit dhe ju lejon të shkëmbeni në internet. Lojëra, podkaste, takime dhe argëtim. Shkojme!

Lang 8 :
Thua thjeshtë dhe efektive? Parimi i kësaj platforme: për të mësuar një gjuhë duke komunikuar online me folësit amë. Kjo faqe është e bazuar në shkrimin dhe shkëmbimin, një punë reale bashkëpunuese që kur mësoni me vendasit, që ju korrigjojnë dhe ju ndihmojnë.
Për ju në këmbim për t'i lejuar ata të zbulojnë gjuhën tonë. Është një evolucion i shpejtë dhe i sigurt i nivelit tuaj nëse shkon atje seriozisht dhe rregullisht.

Busuu :
Bazuar gjithashtu në një komunitet të folësve! Qëllimi është të mësosh me 70 miliona përdorues në mbarë botën. Shumë interaktive, kanë njerëz të vërtetë të korrigjojnë gabimet tuaja dhe të bëjnë të njëjtën gjë me ta duke bërë miq të rinj.
Ju gjithashtu keni mundësinë të përdorni një abonim premium për të hyrë në më shumë mjete.
Plus: Një aplikacion i popullarizuar celular dhe një mënyrë offline që ju lejon të shkarkoni mësimet paraprakisht dhe të mësoni se ku doni, kur të doni.

Anglaispod :

Një mënyrë e mirë për të mësuar gjuhën angleze është ta dëgjosh atë! Thomas Carlton, amerikan i origjinës, ofron një numër mësimesh të vogla (fjalor ose shprehje) në formën e podkasteve që mund të shkarkoni direkt nga faqja dhe të regjistroheni në audio player ose telefon. Tani ju mund të mësoni lehtë dhe në çdo kohë. Në pushimin e dytë të kafesë ndoshta?

Sulmi anglez :
Krijuar nga specialistë të lojërave video, kjo platformë inovohet falë ushtrimeve të saj interaktive dhe zbavitëse. Përshtatur në çdo nivel të gjuhës angleze, do të gjeni video të bazuara në klipe filmike, raporte, seri televizive, video muzikore, seri televizive të kombinuara me ushtrime interaktive, lojëra për memorizim optimal dhe teste për të vlerësuar nivelin tuaj. Ju keni mundësinë të krijoni një llogari falas, por edhe të pajtoheni me një ofertë për të gjithë familjen.

Plus: projektuar për seanca të shkurtra dhe të përditshme që do t'ju bëjnë të mësoni më shpejt.

Panagrama :

Dhe nëse ju relaksoheni? Këtu, të gjitha llojet e lojrave për të mësuar duke u argëtuar: fjalë shigjetë, fjalëkryqe, fjalë të fshehura, sudokus ose lojëra më të përparuara (versioni dygjuhësh). Asgjë nuk pëlqen të asimilojë më shumë fjalorë!

Pak ekstra: përditësimin e lojrave çdo ditë.

Speekoo :
Një qasje inovative që bazohet në ndërtimin e fjalive. Shumë interaktive, ju dëgjoni dhe ju jeni testuar direkt. Ju takon të rishkruani fjalët që sapo mësuat. Kjo faqe ju detyron të filloni që nga fillimi (mirë për fillestarët), por gjithashtu ju lejon të filloni të mësoni një gjuhë të re që nuk e dini.

Plus: Zbulimi i kulturave të tjera nëpërmjet anekdotave dhe informacionit.


Mësoni anglisht me faqet e internetit të plota dhe profesionale

Mësoni përmes faqeve të plota dhe profesionale (lexim, shkrim, fjalor, shprehje, gramatikë, etj)

Në këtë seksion, ne nuk qeshim! Ne kemi listuar faqet shumë të përgjithshme dhe profesionale të përgjithshme që do t'ju ndihmojnë në mësimin tuaj ose zhvillimin e gjuhës angleze. Mësoni përmes ushtrimeve, leximeve, videove dhe shkrimit.
Praktikoni gramatikën, shprehjet dhe zhvilloni fjalorin tuaj në mënyrë që të përfshiheni në diskutime me besim.

BBC Learning Inglés :

Faqja zyrtare e kanalit të famshëm të BBC është një minierë ari e informacionit për të mësuar gjuhën angleze. Zë një vend veç në këtë fushë, dhe më e rëndësishmja, me seriozitet dhe pedagogji përmes qindra videos. Është një mësim i rregullt i vërtetë, i cili përveç kësaj, shkon në lajme me shumë ushtrime dhe mundësi. Për shembull, ofrohen edhe shumë podkaste Anglishtja flasim : secili zgjat midis minutave 2 dhe 3 dhe merret me një shprehje idiomatike ose një fjalë të vetme përmes shembujve konkretë dhe klasave angleze. Një mënyrë shumë e mirë për të asimiluar anglishten e përditshme.
Një e fundit për argëtim: 6 Minutes Grammar, për çdo episod një dokument për të shkarkuar me rregulla gramatike për të studiuar, kombinuar me ushtrime.

Për të përfunduar, faqja e BBC është një metodë e vërtetë për të mësuar gjuhën angleze, shumë të ndryshme dhe të ndryshme përmes përmbajtjes cilësore.

ABA anglisht :
Kjo faqe është shumë profesionale dhe ju lejon të mësoni anglisht cilësore. Ajo kërkon shumë disiplinë dhe ashpërsi për të ndjekur metodën e tij. Ju vetëm duhet të krijoni llogarinë tuaj dhe të keni mundësi të mësoni falas me mësimet video të 144 (gramatikë, filma, ushtrime interaktive). Nëse dëshironi, mund të krijoni llogarinë tuaj premium që ka më shumë mundësi. Me këtë llogari, mësuesit amë janë caktuar për secilin student për mbështetje në internet.

Këshilli Britanik  :
Këtu është faqja e agjencisë së famshme ndërkombëtare britanike, përgjegjëse për shkëmbimet arsimore dhe marrëdhëniet kulturore. Ju mund të mësoni anglisht atje sipas nivelit tuaj falë shumë metodave të ndryshme. Mund të krahasohet me një revistë në internet në të cilën mund të lundroni lehtësisht dhe që e bën të lehtë mësimin e anglishtes. Ai gjithashtu ofron MOOC (kurse masive të hapura në internet) të tilla si "Eksplorimi i gjuhës angleze dhe kulturës së saj" që është shumë popullor. Kjo ju lejon të praktikoni, të ndërveproni me njerëz nga e gjithë bota, të përmirësoni anglishten tuaj dhe më në fund të njihni më mirë kulturën britanike… e gjithë kjo në 6 javë! Ju gjithashtu mund të regjistroheni për të marrë provimin IELTS.

Mësoni anglishten me Këshillin Britanik :

Siç sugjeron emri, ky është faqja e specializuar e Këshillit Britanik për të mësuar gjuhën angleze. Shumë i plotë dhe plotësisht i lirë, përmban qindra faqe audio, tekste, video dhe më shumë se ushtrime interaktive 2,000. Ju do të shihni aplikacione në formën e lojërave, gramatikës dhe kurseve të fjalorit, podkasteve ... së paku një faqe të mbushur mirë që do t'ju lejojë të evoluoni shumë shpejt në anglisht.
Ju keni mundësinë të jeni në gjendje të bëheni anëtarë dhe kështu të kontribuoni në sajt duke ndërvepruar me përdorues të tjerë ose për të shkarkuar burimet.

Garat e Esol :

Zgjidhni nivelin tuaj të gjuhës angleze dhe në secilën pjesë të kurseve të qasjes, kuize me zgjedhje të shumëfishta, lexime, dhe në fund gramatikë dhe fjalor.
Profesionale, të plotë dhe plotësisht të lirë.

Shprehje angleze :

Duke pasur fjalorin është çelësi i suksesit në gjuhën angleze.
Nëse do të kuptoni një bisedë, flisni apo lexoni: është e pamohueshme që ju nevojitet! Një fjalor i vërtetë, kjo faqe ofron gramatikë dhe fjalor të klasifikuar nën tema që kanë të bëjnë me ushqimin, botën e punës, shëndetin apo edhe "shprehjen e ndjenjave në anglisht". Praktikë jo?

Përziej gjuhën angleze :

Mooc, një trajnim i vërtetë online dhe i njohur sot, përdor të njëjtat mjete si kurset tradicionale online: videot, Powerpoints, podcast. Një dimension komuniteti dhe vendimtar është shtuar, sepse falë Moocit jeni pjesë e një promovimi që po zhvillohet pak nga pak! Zbuloni atë të Universitetit të Brukselit: ju do të merrni bazat e gjuhës angleze dhe do të jeni në gjendje të përcaktoni stilin tuaj të të mësuarit duke ju futur në teknika të ndryshme. Kohëzgjatja është javë 8 (disa seanca).
Pak më shumë, vetëm për ju: Këtu është platforma www.fun-mooc.fr, një bazë të dhënash që grupon Mooc të renditura sipas temave, institucioneve dhe disponueshmërisë së kurseve. Merrni një udhëtim!


Përmirëso theksin dhe shqiptimin në gjuhën angleze

Përmirësoni theksin tuaj dhe shqiptimin tuaj  

Një shqetësim i vogël për frengjitë ... i famshëm për theksin tonë të keq. Është koha për ta korrigjuar atë ...
Merrni kohë për të punuar, kemi burime, vendet më të mira që do t'ju lejojnë të flisni me besim dhe të kuptoni bashkëbiseduesit tuaj.
Mos e ëndërroni më theksin tuaj, ndërtojeni atë. Amerikan ose anglisht, bëni zgjedhjen tuaj.

 Anglishtja e Rachel :

Kush nuk e ka ëndërruar kurrë të ketë theksin perfekt amerikan? Në faqen e American Rachel, do të keni akses në shumë kurse online që shpjegojnë se si të përmirësoni shqiptimin tuaj falë videove, podkasteve, librave dhe mësimeve të shumta. Platformë e qartë dhe e dobishme me më shumë se 400 video falas që mësojnë theksin amerikan si dhe çelësat e anglishtes bisedore: ritmin, intonacionin, lidhjen.

Shqiptimi Inglés :

100% mobile, kjo app është vetëm spektakolare! Zhvilluesit kanë qenë shumë larg në studimin e fonetikës. Në të vërtetë, ju mund të mësoni të shprehni çdo tingull, të dëgjoni shembuj dhe të shënoni shqiptimin tuaj për t'u krahasuar me akcentin e duhur për t'u miratuar. Aplikacioni do të ofrojë edhe diagrame të vogla për të treguar se si ta poziciononi gjuhën tuaj për t'ju garantuar një sukses të çmendur në mesin e shokëve tuaj anglezë!
Probleme të vogla: vetëm në dispozicion në Android.

Forvo :

Faqja e internetit bashkëpunuese dhe argëtuese e cila mbështetet në ndihmën e përdoruesve të internetit për të propozuar prononcimet e realizuara nga vendasit. Është për ty që të argëtohesh duke zambakuar me veçoritë e fjalëve të së njëjtës fjalë sipas theksit dhe vendeve. Kjo platformë ofron më shumë fjalë për fjalë 100 000 në anglisht, të mjaftueshme për të kaluar disa kohë atje. Bashkëpunoni dhe merrni pjesë vetë duke regjistruar shqiptimin e fjalëve franceze për të ndihmuar të tjerët të mësojnë gjuhën tonë.

Howjsay :

Kjo faqe është shumë e dobishme, ndërkohë që mbetet shumë e thjeshtë. Koncepti: një bazë të dhënash që liston të gjitha fjalët e gjuhës angleze. Dëshironi të dini shqiptimin e një fjale? Thjesht prekni atë në shiritin e kërkimit dhe menjëherë, Howjsay ju gjen. Ju vetëm duhet të klikoni dhe ju mund të dëgjoni shqiptimin e tij në anglisht shembullore. Gjithashtu punon në celularin tuaj kështu që është koha për ta paketuar atë në xhepin tuaj.

Evaeaston :

Përsëri për amerikanët, Éva na shpjegon nga podkaste të vogla, shqiptimi i fjalëve. Ajo flet shumë ngadalë dhe me siguri nuk do të ankohemi për këtë! Kjo faqe do t'ju lejojë të merrni kohë për t'u asimiluar me shënime të vogla të shtuara nën çdo podcast. Ka shumë faqe, prandaj shumë fjalë dhe fraza për të mësuar!

 Mësoni theksin britanik :

Një faqe shumë e mirë, duke paguar (disa oferta të disponueshme), për të mësuar se si të menaxhoni me përsosjen një theks "britanik". Mësuesja, Alison Pitman, ju ofron mësime të ndryshme, video dhe metoda të të mësuarit. Në vetë-shërbim, ju hyni në një kanal Youtube me një numër të mirë të videove të dobishme: Zëri i telefonit . Është një bazë e mirë për të përsosur theksin tuaj.

 Pronuncian :  

Ne largohemi në anën e Amerikës: video, mësime mbi tingujt dhe rrokjet, ushtrimet dhe podkastet mbi shqiptimin, të gjitha falas. Një burim i mirë ushqimi për t'ju ndihmuar në baza ditore. Gjithashtu mund të shkarkoni e-libra dhe audio në internet (me pagesë): në ritëm dhe intonacione, në prononcime etj.


Përdorni smartphone tuaj për të mësuar gjuhën angleze

Në telefonin tuaj inteligjent: aplikacione dhe lojëra të tjera

Për herë të parë në historinë e internetit, celularët përdoren më shumë se kompjuterat. Epoka dixhitale na ka çuar në ndërveprimin dhe përdorimin e internetit kudo ... nga ky vëzhgim, tregu për aplikacionet për telefonin tuaj të mençur është rritur.
Lëreni veten të tundohet nga aplikacionet e veçanta mobile "Unë jam duke mësuar anglisht" që kemi gjetur për ju. 

Duolingo :

Me siguri një nga aplikacionet më të njohura deri më sot dhe i rekomanduar në thelb nga The Wall Street Journal! Është argëtuese dhe mund të bëhesh shpejt i varur prej saj, si një lojë video, falë sistemit të saj të bonusit. Fitoni pikë për çdo përgjigje të saktë, stërvituni dhe ngrihuni me mësime të shkurtra dhe efektive! Metoda bazohet në ushtrimin e përkthimit dhe nëse jeni mirë, mund të merrni pjesë edhe në përkthimin e faqeve apo faqeve të internetit.

Unë argëtohem në anglisht :

Një aplikacion që ekspozon fëmijët në shprehjet dhe fjalët e tyre të para në anglisht. Lojra, tregime dhe këngë. Është një përzierje e bukur e tregimeve, të diktuara në frëngjisht me përkthimet angleze. Kerubinët tuaj do të ngjyrosen dhe luajnë ndërsa mësojnë! Një rekreacion i ndryshëm dhe origjinal për fëmijët tuaj dhe një parti e garantuar e kënaqësisë.

Babbel :

Interface fun, Babbel është një aplikim shumë i plotë që ofron dy lloje të moduleve për të mësuar gjuhën angleze: fjalor ose mjete. Bazuar në aktivitete interaktive, ushtrime me gojë dhe me shkrim, do të mësoni një gjuhë nga bisedat e përditshme. E dobishme dhe efektive, qëllimi i Babelit është të të bëjë një dygjuhësh të vërtetë. Për ata që kanë më pak kohë para tyre, ju do të doni: mësimet e fundit minuta 15. Pra, vetëm një mësim në ditë për të përparuar me shpejtësi të plotë. Temat e ndryshme si fjalorin e kuzhinës apo të thjeshtë. Ju vetëm duhet të zgjidhni mësimin tuaj dhe të shkoni!
Dobësitë pas muajit gjyqësor janë që aplikacioni të paguhet.

Busuu :

Versioni plotësisht i lirë i aplikacioneve u përqendrua në mësimin e fjalorit.
Mësime fjalori, dialogë audio që përmirësojnë dëgjimin dhe shqiptimin tuaj, drejtshkrimin, gramatikën... Shtojini kësaj lojëra dhe teste. Është aplikacioni që “bën gjithçka”. Ai u votua si një nga "aplikacionet më të mira" në 2014 nga Apple.

Një mënyrë e mirë për të mësuar shpejt me një metodë efektive.

Lajm i mirë: gjithashtu keni një modalitet offline! Lidhja juaj e keqe në internet nuk do të jetë më një justifikim.

Memrise :

Ky aplikacion është i shkëlqyer për fillimin me më shumë se kurse 200 të krijuara nga ekspertët. Përdor kartat e fjalorit që duhet të mësuar përmendësh duke i përsëritur ato. Gramatikë, biseda, video dhe biseda në telefonin tuaj. Vëzhgoni statistikat tuaja të të mësuarit dhe rishikoni kudo me mënyrën offline.
Një metodë e bazuar në interaktivitet, sepse kartat rriten nga komuniteti i përdoruesve.

Anglisht në një muaj :

Siç sugjeron emri, kjo app garanton që ju mund të mësoni bazat e gjuhës angleze në ditët 30. Përfundim: është bërë për fillestarët të etur për të mësuar, sepse udhëtimi i ardhshëm në Angli arrin në një muaj! Metoda e të mësuarit është sikur ajo e fëmijëve: vendasit vënë në dispozicion imazhet, objektet, frazat dhe fjalët për t'ju ndihmuar të asimiloni bazat. Ekziston një version i lirë dhe një version i paguar (më i plotë: mësimet 50 me nivele të ndryshme të vështirësisë, fjalë 3200 dhe fraza, më shumë imazhe me ngjyra 2600).


Shqyrtoni Anglishten me fëmijët tuaj

Për fëmijët tuaj   

Të gjithë e dimë se mësimi i një gjuhe është më i lehtë kur jeni i ri.
Pra, pse duhet të presim që kolegji të marrë fëmijët tuaj për të filluar mësimin?

Përfitoni nga këto vende të specializuara dhe aplikacione mobile për fëmijët tuaj për të inkurajuar të mësuarit e tyre nga një moshë shumë e re.

Anglishtja e lehtë :
Kursi real i minierës ari në internet, 100 falas, me një seksion për fëmijët të zënë! Ju do të gjeni shumë burime: Lojëra edukative (rreth pesëdhjetë), fletë të vogla të rishikimeve, llogarive dhe rhyme të çerdheve. Ju mund të gjeni edhe korrespondentë nga e gjithë bota ... duke folur anglisht me të tjerët është mënyra më e mirë për të mësuar!

Poisson Rouge :
Një vend me qasje të lirë, ose në versionin e paguar, ju keni mundësinë për të marrë një abonim familjar. Ekziston edhe një seksion abonim për shkollat ​​dhe institucionet (pse të mos flasim për këtë në shkollën e fëmijëve tuaj?). Përmban më shumë lojëra, aktivitete dhe animacione të 300 me seksione 49, të gjitha të mbledhura së bashku në një ambient pa fjalë dhe intuitive.
Pak ekstra: një herë në vend, fëmija juaj do të zhytet në Botën e Peshkut të Kuq. Argëtim dhe argëtim! Shtesat bëhen rregullisht, kështu që mësimi mbetet i pafund.

Pilipop :
Një aplikacion mobil (iOS dhe Android) për mësimin e gjuhës në celular dhe tabletë për fëmijët nga vitet 5 deri në vitet 10. Ata do të zhyten në një univers zbavitës, kjo app është shumë e lehtë për t'u përdorur. Dilni fëmijët tuaj të marrin smartphone ose tabletë, aq sa është e dobishme.
Ajo që na pëlqen: Një abonim që lejon anëtarët e të njëjtës familje të kenë akses në aplikacionet 3: Pili Pop English, Pili Pop Español dhe French Pili Pop.

Pas të gjitha këtyre të fundit, ju jeni më në fund gati për të filluar mësimin tuaj ose përsosur anglisht tuaj!

Paç fat !