Print Friendly, PDF & Email

Përmbledhje: Udhëzues për burimet më të mira për të mësuar spanjisht.

 


                                                                                                                                        Buenos dias! Ju doni të zotit spanjisht?

Ne nuk e themi atë mjaft shpesh, Spanjishtja është gati 500 milion njerëz dhe gjuha zyrtare ose pothuajse zyrtare e 21 vendeve! Këto shifra thelbësore e bëjnë atë gjuhën e dytë më të folur në botë sot, menjëherë pas mandarinës.

Përveç këtyre numrave, është gjuha e dytë më e studiuar në botë pas gjuhës angleze me më shumë se 40 milion nxënës, të shpërndarë nëpër shtetet e 90. Mastering spanjisht është bërë një domosdoshmëri e vërtetë.
Për shembull, pothuajse të gjitha shkollat ​​e mesme ofrojnë këtë shkollë të parë ose të dytë të gjuhës popullore latine.
Përveç këtij fenomeni, kompanitë po përfshihen dhe po fillojnë ta shohin atë si një vektor suksesi në aspektin e biznesit, veçanërisht për tregjet e Amerikës së Jugut. Me të vërtetë, njohja e gjuhës së dytë më të folur në botë do të shtojë një litar të shenjtë në harkun tënd. Udhëtimi si në jetën tuaj profesionale, gjithmonë do të jetë i dobishëm!

Si një francez, mësimi i një gjuhe tjetër latine si spanjishtja do të duket shumë e thjeshtë dhe ju lejon të mësoni shpejt. Të gjithë ju duhet të bëni është vënë në një pak dhe fatmirësisht, ne kemi vënë së bashku një udhëzues të plotë! Ju do të jeni në gjendje të shqyrtoni të gjitha burimet e nevojshme për të mësuarit tuaj spanjisht në një artikull të plotë dhe të lehtë për tu lexuar.

Bëni zgjedhjen tuaj: nivelin fillestar, të mesëm ose të lartë, ju do të gjeni lumturinë tuaj sipas nivelit tuaj! Nëpërmjet shërbimeve të paguara ose shërbimeve falas: bloget më të mira, aplikacione mobile, video, podkaste, faqe të specializuara, do të keni të gjitha çelësat në dorë për të filluar trajnimin tuaj në një autonomi të plotë.

Tani e tutje "No Comprendo" nuk do të jetë më pjesë e fjalorit tuaj!

Vende për të mësuar të ndryshëm dhe të plotë (lexim, shkrim, fjalor, shprehje, gramatikë, etj)

Faqe për një të mësuar të larmishëm dhe të plotë

 Bollëk i faqeve të përgjithshme ekzistojnë në internet! Ne kemi zgjedhur bloget më të mira, faqet e internetit të specializuara dhe bashkëpunuese, revista, fjalorë, më të plotë dhe profesional. Ata që do t'ju ndihmojnë në mënyrë thelbësore për të mësuar ose përsosur të gjitha aspektet e gjuhës. Rivishoni fjalorin tuaj, lexoni, bashkoni, shkruani dhe praktikoni. Qëllimi? Mos kini frikë të angazhoheni në një bisedë, qoftë profesionale apo mbi kafe, të flisni me vetëbesim dhe qetësi.

 BBC Gjuhët Spanjolle :

Faqja zyrtare e kanalit të famshëm të BBC-së, përveç që është një minierë ari e informacionit për të mësuar gjuhën angleze, gjithashtu ofron kurse online falas për fillestar dhe nivele të ndërmjetme me cilësi të shkëlqyeshme! Gramatikë, fjalor, shprehje të përziera me një dozë të mirë të mediave si radio, TV, video, revistë. Me pak fjalë, ajo mban gradën serioze dhe profesionale në fushën e mësimit të gjuhëve.

CNED :

CNED ka krijuar një program të ri: "#jeveuxparler". Kjo ofron kurse online dhe biseda telefonike.
Ju zgjidhni abonimin tuaj 3-mujor, 6-mujor ose 12-mujor, me qasje të pakufizuar në të gjitha burimet dhe aktivitetet. Ju gjithashtu mund të zgjidhni sesione specifike siç është praktika gojore përmes seancave 30-minutëshe të bisedave me trajnerë që flasin Spanjisht. Program profesional dhe më shumë se i plotë për t'ju përmirësuar!

Easy spanjisht :

Mëso spanjisht 100% falas me këtë platformë!

Vendi i vërtetë bashkëpunues, kurset dhe ushtrimet e paraqitura aty janë krijuar nga anëtarët e regjistruar vetëm pas miratimit të moderatorëve. Interesi është se ata vetë janë pjesë e komunitetit. Prandaj, ky model do t'ju lejojë të merrni edhe këmbët tuaja të lagura dhe të jepni kontributin tuaj në ndërtesë duke ofruar përmbajtje. Me 4 miliona llogarive të krijuara, ajo është një komunitet i vërtetë prapa jush, i cili do t'ju lejojë të përparoni me shpejtësi të madhe. Provimi i nivelit V., kurse dhe ushtrime drejtshkrimore, gramatikë, audio, ushtrime shqiptimi, lojëra, forume për të shkëmbyer me komunitetin ... ne rrallë pamë një faqe me kaq shumë sugjerime dhe mjete të lira.

 Veint mundos :

Këtu është një tjetër lloj i revistës online, për të lexuar pa moderim, e cila bashkon artikuj mbi kulturën, peizazhet, specialitetet e kuzhinës, gjeografinë dhe shoqërinë e vendeve spanjolle. Çdo artikull shoqërohet me një skedar audio të disponueshëm si një podcast.
Për fillestar: Mjet i të mësuarit është një metodë e lehtë për të filluar mësimin e spanjisht online falas. Ky mjet praktik dhe interaktiv, ju lejon të fitoni gjuhën spanjolle themelore: shprehjet e zakonshme, gjuha e njohur, numrat, mbajtja e një bisede të thjeshtë.
Gjithashtu mund të blesh një libër elektronik, punë në folje dhe gramatikë në formën e ushtrimeve të kuptimit.

Vocable.fr :

Një revistë franceze që ekziston në shtyp ose në internet. Shumë e dobishme për praktikimin e leximit dhe shkrimit të Spanjishtes. Ai përmban artikuj, por edhe fletë fjalori për t'ju ndihmuar të mësoni fjalë të reja. Aty do të gjeni teste në internet, këshilla për gjuhën. Pako të ndryshme janë në dispozicion si: letër e plotë + lexim dixhital spanjoll për të praktikuar të kuptuarit dhe përmirësuar shqiptimin tuaj. Ju do të kuptoni se kjo faqe është një platformë ku krijoni zonën tuaj të anëtarëve. Formulat e ofruara janë të gjitha me pagesë. Vocable është një organizatë e njohur e specializuar në qëndrime gjuhësore për më shumë se 30 vjet. Ajo ofron kurse gjuhe të vendosura në mbi 30 vende.

 Kurs spanjoll :

Një ndërfaqe shumë e lehtë për t'u përdorur me qasje të lirë dhe të hapur në shumë kurse të tilla si alfabeti, shqiptimi, drejtshkrimi, foljet, frazat dhe shprehjet, mësimet audio dhe video. Ju gjithashtu keni një seksion të vogël të udhëtimit dhe kulturës që përfshin artikuj që variojnë nga "historia e Spanjës" deri te "futbolli në Spanjë", interesant për të mësuar më shumë!

 Spanjisht në Golodrina :

Një kanadez ofron kurse falas në faqen e saj të internetit. Gramatikë, fletë fjalor, ushtrime, aktivitete praktike dhe lojëra online për të filluar mësimin. Ajo shpjegon se ajo e filloi shkollimin e saj me një klasë në javë dhe pastaj vetëm me libra dhe kaseta ... ju shihni se çdo gjë është e mundur, ju vetëm duhet të filloni!

 Asihablamos :

Gjuha spanjolle e folur në 21 vende domosdoshmërisht ka fjalë me domethënie të ndryshme në varësi të vendit. Këtu është specialiteti i kësaj faqe, i zgjuar dhe praktik, do t'ju ndihmojë të gjeni rrugën tuaj për të shpjeguar kuptimet e ndryshme të mundshme të fjalëve (zhargon ose fjalor i njohur) në varësi të vendit. Prandaj, nga vendi do të keni fjalë me përkufizimet e tyre precize. Kjo faqe mund të quhet një fjalor latin, është i drejtuar nga përdoruesit, prandaj mos hezitoni të merrni pjesë nëse mësoni fjalë të reja!

LEXO  Pse të mësoni një gjuhë të re?

 Lecturas paso a paso :

Kjo faqe interneti falas është e specializuar në leximin. Përmbajtja është tërësisht në spanjisht. Asgjë nuk mund të mësohet shpejt! Le t'ju udhëzojmë! Ju gjithashtu keni stërvitje të përshtatshme për nivel fillestar, të mesëm dhe të avancuar.

El Conjugador :

Një platformë shumë praktike, sepse ju lejon të bashkoni çdo folje në spanjisht! Vendosni foljen tuaj dhe klikoni në bashkim për të parë "lidhja spanjolle". E dobishme dhe e lehtë, ju gjithashtu keni ushtrime, lojëra dhe rregulla gramatikore.

Spanjisht hap pas hapi :

Karim Joutet, mësues spanjoll, flet për jetën e tij në Spanjë, udhëtimet e tij, kulturën spanjolle përmes këtij blogu. Ai jep këshilla dhe truket për të filluar hapin spanjoll hap pas hapi siç sugjeron emri. Ju keni një seksion video që ju merr në faqen e tij në YouTube. Një ndarje e vërtetë e përvojave dhe njeriut!

 Lingolia :

Kjo faqe e lirë ka kushtuar një seksion tërësisht të gramatikës: herë, fjali, folje, përemra, adverbe ... shumë informacione që do t'ju ndihmojnë të praktikoni të flisni saktë! Nuk ka më justifikime me këtë faqe! Ju gjithashtu keni ushtrime me shkrim në formën e një punëtorie.

Një përzgjedhje e videos dhe podkasteve për t'u asimiluar me lehtësi

Një përzgjedhje e videos dhe podkasteve për t'u asimiluar me lehtësi

Nëse keni një memorie vizuale dhe dëgjimore, kjo pjesë është për ju.
Videot dhe podkastet e aksesueshme janë një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar një gjuhë. Ndërsa argëtoni ju dhe në një mënyrë argëtuese, ju mund të mësoni kudo dhe kur doni interaktive.
Video në bollëk për të mësuar me rrjedhshmëri dhe rregullsi!

Ne dorëzojmë faqet më të mira, videot ose kanalet e YouTube për t'ju stërvitur në spanjisht.

 Lajmet në spanish slow :

Kjo është një nga faqet më të mira që ofrojnë podkaste! Paralajmërimi i faqes është menduar për njerëzit me nivel të ndërmjetëm dhe të avancuar. Këto podkaste janë në formë të episodeve dhe transmetimeve. Ata do t'ju lejojnë të dëgjoni gjëra të dobishme dhe të zotni një fjalor shumë të saktë në tema të ndryshme: argëtim, ekologji, politikë, ekonomi etj. Përveç kësaj, do të gjeni edhe kartat e fjalorit që korrespondojnë me çdo episod.

Sigurisht faqja më e mirë e podcastit që ju lejon të merrni informacionin përkatës në një spanjisht të lehtë dhe të përshtatur me një ritëm të mësimdhënies që ofron një asimilim më të mirë dhe të gjithë këtë, çdo javë!

Video e mësuesit :

Kjo faqe rendit një numër të madh mësimesh video për fillestarët: video interaktive siç janë skenat e jetës ose fokusimi në ngjyra, numra, si të paraqiten, etj. Ju gjithashtu do të keni ushtrime gramatikore, kuize. Çdo video zgjat mes minutave 3 dhe 6 dhe shoqërohet me transkriptimin e përmbajtjes së saj. Perfect për fillestar dhe burimet janë mjaft të mira. Avantazhi i madh i kësaj faqeje është siç sugjeron emri i tij, videot e mësuesve, kështu që ju keni qasje në kurse online në absolutisht të gjitha lëndët shkollore përveç spanjolle! Një rishikim i vogël ndonjëherë nuk dëmtohet.

Shënime në spanjisht :

Kjo faqe është shkruar në gjuhën angleze, prandaj rekomandohet që të keni një nivel të vogël në anglisht për të kuptuar kategoritë dhe hapat. Ju do të keni akses në klasa progresive përmes një përzgjedhje të gjerë podkastësh. Ju zgjidhni nivelin tuaj dhe shkarkoni paketën tuaj (duke paguar).

Kjo faqe është ideale për të asimiluar fjalorin dhe gramatikën për të fituar një nivel të mirë të spanjollëve.

Pak ekstra: ju do të rishikoni anglishten dhe spanjishten.

Pushim në kafe në spanjisht :

Ju do të shoqëroheni me Kara, një student që po mëson në të njëjtën kohë me ju dhe Markun, mësuesin tuaj. Përsëri, kjo faqe është në anglisht dhe ofron transmetime 80 nga çdo 15 në minuta 20 për fillestar. Ka edhe podkaste për nxënësit më me përvojë që dëshirojnë të forcojnë spanjishten e tyre me shkrim dhe me gojë duke zhvilluar shprehje dhe gramatikë!

Disa përmbajtje mund të paguhen, sepse gjithashtu keni paketat që mund të blini (nivele të ndryshme 4).

 Espagnolpod  :

Ky podcast është i shkëlqyer për fillestarët, ofron një mësim në ditë që ju jep kohë për të mësuar dhe për të mësuar mirë. Mësimdhënësi përkthehet në një zë të ngadaltë dhe të qartë të shumicës së fjalorit spanjisht në frëngjisht. Ju ende keni zgjedhjen midis disa sekuencave: pikës gramatikore, fjalive dhe shprehjeve, fjalorit. Faqja është shumë intuitiv dhe i thjeshtë me episodet e 300 të listuara. Një bazë shumë e mirë për fillestarët.

Në letër :

Për të mësuar gjuhën në mënyrë efektive, mënyra më e mirë është të shkosh atje dhe të zhytësh veten në kulturën e saj. Duke dështuar të mos jetë gjithmonë në gjendje të arrijë atje, A la carte ofron një përzgjedhje të serive televizive, transmetimeve dhe radiot spanjolle. Çfarë duhet të kënaqim të gjithë dhe të bëjmë përparim të madh shpejt!

Radialistas :

Kjo faqe është shoqata ekuadoriane "Radialistas apasionadas y apasionados".

Ju do të ofrohen shumë skedarë audio që trajtojnë tema të tilla si qytetari, gjeografia, historia ... ju do të gjeni seri interesante dhe video konferenca. Për regjistrime, ju mund t'i gjeni si një skedar teksti i cili do t'ju ndihmojë të asimiloni videot. Një përzierje e vërtetë e kulturës G dhe spanjollë për më interesantët.

Holamigo - mësoni spanjisht :

Një kanal i shkëlqyer në YouTube me një shumëllojshmëri të videos si kursi dhe kultura latine: kurthe spanjolle, folje, gabime të shpeshta, biseda spanjolle, shqiptim. Çdo gjë është atje për t'ju ndihmuar të kuptoni gjuhën! Videot janë në format të shkurtër, në mënyrë më të lehtë për të qëndruar të fokusuar dhe pa cramming!

 Ju do të keni me Saby! :

Abonimi 52 000 kanali YouTube, Saby na mëson spanjisht në disa video të dizajnuara mirë. Videot janë shumë të qarta dhe falënderuese për imazhet me përkthim spanjoll. Çfarë e pasurojnë fjalorin tuaj?

Audio-lingua :

Një bazë të dhënash bashkëpunuese autentike e skedarëve audio, për të shkarkuar ose dëgjuar në internet, të regjistruar nga folësit spanjollë amë. Podkastet janë shumë të shkurtra (rreth 2 min), ato janë shumë të dizajnuara mirë dhe të regjistruara në CEFR (Korniza e Përbashkët Evropiane e Referencës për Gjuhët). Indeksuar në një mënyrë inteligjente, ju mund të realizoni kërkimet tuaja me fjalë kyçe, moshë, nivele, gjuhë, kohëzgjatje .. Në të vërtetë shumë e thjeshtë e përdorimit dhe intuitive. Një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar spanjisht me kënaqësi dhe ndarje.

LEXO  Mësoni Rusisht falas dhe shpejt

Have fun për të mësuar më lehtë 

Have fun për të mësuar më lehtë

 Mënyra më e mirë për të mësuar është argëtimi. Ne shpejt mund të pëlqejmë të mësojmë kur bëhet në kushte të këndshme! Dhe është në këtë seksion që ju keni renditur disa burime për një përzierje të të mësuarit dhe argëtimit: lojëra, këngë, video, rrjete sociale ...

Babadum :

Një vend shumë i bukur për të mësuar duke luajtur me fjalë! Have fun learning dhe consolidating fjalorin tuaj dhe shqiptimin me këtë faqe duke ofruar fjalë 1500, gjuhët 21 dhe lojra 5.
Është për ty!

Cervantes :

Disa lojëra me disa nivele! Së pari zgjidhni midis niveleve të vështirësisë 4, pastaj në çdo seksion do të keni zgjedhje midis shumë lojërave: fjalëkryq, lojëra logjike, mister, pyetje me zgjedhje të shumëfishta etj. Një bazë e mirë e të dhënave falas dhe shkruar plotësisht në spanjisht vetëm për ju.

Lyricsgaps :

Mësoni këngën spanjolle këtu. Ju do të keni në këtë faqe një përzgjedhje të këngëve në spanjisht, të klasifikuara në tre nivele të vështirësisë: e lehtë, e mesme dhe e vështirë. Gjatë dëgjimit mund të zgjidhni llojin e stërvitjes që dëshironi. Sa më shpejt që të klikoni në butonin e luajtjes, disa mënyra janë në dispozicion për ju: karaoke, fillestar, ndërmjetës dhe ekspert! Një mënyrë shumë origjinale dhe argëtuese për të mësuar.

 Turneu i Evropës në ditët 80 - spanjisht :

Një faqe mësimore në shumë gjuhë për të rinjtë që duan të mësojnë në grupe të vogla ose individualisht, por në mënyrë të pavarur! Tre nivele të mësimit të gjuhës: zbulimi i fjalëve dhe shprehjeve në baza ditore. Nivelet e tjera janë më të përparuara dhe ju lejojnë të thelloni njohuritë tuaja dhe t'ju japin informacion mbi kulturën dhe gjuhën spanjolle. Metoda e paraqitur në këtë faqe është mjaft argëtuese dhe inovative.

Limbo:

Kjo video lojë, e krijuar me nismën e Unionit Latin, ofron një mënyrë të re për të mësuar spanjisht dhe portugalisht.
Limbo është një lojë luajtëse-role që ju çon në një labirint gjuhësor në të cilin do të hasni një sërë sfidash. Adventures dhe strategji, është më shumë për fëmijët dhe adoleshentët, por ju mund ta përdorni atë për të mësuar në çdo moshë.

Speaky :

Komuniteti i shkëmbimit global bazuar në shkëmbim. Ju do të mësoni gjuhën tuaj amtare nga një partner dhe do të bëni të njëjtën gjë në gjuhën e tij! Në këtë platformë të mediave sociale, do të takoni njerëz nga vendet e 180 + dhe do të flisni më shumë se gjuhët 110. Siç e kuptoni, ju do të praktikoni me një komunitet të tërë që ndan interesin tuaj dhe pasionet tuaja. Qëllimi është të bisedoni nëpërmjet bisedave ose video thirrjeve dhe audios. Një aplikacion është i disponueshëm në iTunes dhe Google Play.

LingQ :

Edhe njëherë bazuar në një komunitet, kjo platformë do t'ju ndihmojë të mësoni dhe përmirësoni fjalorin tuaj duke lexuar skedarë për tu shkarkuar, një tutor vetëm për ju, ushtrime interaktive dhe pjesëmarrje në biseda. Afër një rrjeti social, ju do të takoni njerëz, si ju, në të gjithë botën dhe pse të mos bëni miq. Gjithmonë është mirë të kesh një këmbë në tokë në anën tjetër të shtëpisë tënde?
Gjithashtu në dispozicion në iTunes dhe Google Play

Polyglot Club :

Një komunitet i anëtarëve të 730,000 sot. Realizuar pak më ndryshe, por po aq e bukur, pasi që faqja ju lejon të lidheni me njerëzit duke u takuar virtualisht ose fizikisht në mënyrë që të mësoni gjuhën. Takimet e rregullta organizohen në vende ose bare publike. Një mënyrë shumë e mirë për të praktikuar.

Punoni theksin tuaj të duket si një vendas i vërtetë

Punoni theksin tuaj të duket si një vendas i vërtetë

 Pa pasur një reputacion të keq për theksin tonë anglez, ne frëngjisht, në sajë të ngjashmërive tona latine me spanjishten, ne jemi mjaft të aftë të kemi një shqiptim të mirë. Ju vetëm duhet të keni burimet e duhura dhe pak guximin dhe kjo është ajo që ne ofrojmë këtu.

 Forvo Español  :

Një platformë e bazuar ekskluzivisht në shqiptimin e fjalëve, të cilat vetë, janë regjistruar nga përdoruesit e internetit. Ju vetëm duhet të shkruani fjalët në shiritin e kërkimit dhe faqja do t'ju vendosë regjistrimet e ndryshme të fjalëve sipas thekse spanjolle. Krahasoni dhe zgjidhni theksin tuaj në mesin e fjalëve të 127.504 të ruajtura në faqe!

Si të shprehet :

Një fjalor i vërtetë audio shqiptimi shumëgjuhësh në internet dhe falas! Asgjë nuk mund të jetë më e thjeshtë dhe praktike: gjithçka që duhet të bëni është të kontrolloni kutinë "spanjisht" dhe të shkruani fjalën tuaj në shiritin e kërkimit. Më pas, kur të klikoni në shqiptohet, faqja do t'ju çojë në një faqe të veçantë në fjalën tuaj. Ju do të gjeni në këtë faqe: skedar audio për shqiptim, përkthim në gjuhë të tjera. Prekja e vogël e bukur është sistemi i votimit në nivelin e vështirësisë së shqiptimit të secilës fjalë (e lehtë, e vështirë, shumë e vështirë).

Shprehje e lehtë :

Kjo faqe nuk është asgjë më shumë se një version shqiptimi në stilin "Google Përkthe". Një përkthyes fonetik i vërtetë spanjisht: shkruani tekstin tuaj në spanjisht dhe dëgjojeni atë. Atëherë do të jeni në gjendje të stërviteni në një autonomi të plotë. Ju keni zgjedhjen midis Spanjishtes standarde ose Meksikës .. Diçka të ndryshojë kënaqësitë!

 Tele Martin TV  :

Martin ju merr në rrugët e Spanjës, asgjë më të mirë për të mësuar dhe për të përmirësuar shqiptimin tuaj në video! Do të shihni shprehjet tipike të komentuara nga kalimtarët, titujt e filmave dhe fjalorin sipas renditjes, gjithçka është atje. Ju do të mësoni edhe mënyrat e 10 për të porositur një birrë duke u dukur si një lokal i vërtetë!
Videot janë origjinale dhe argëtuese. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të "vënë theksin në spanjisht": kultura, udhëtimet dhe të mësuarit së bashku!

 Mësoni kudo me aplikacione të lëvizshme

Mësoni kudo me aplikacione të lëvizshme

 

Lëvizshmëria dhe thjeshtësia në këtë seksion!
Ne kemi zbuluar aplikacionet më të mira mobile të njohura për cilësinë e lartë të mësimdhënies. Prej tani, merrni mësuesin tuaj në xhepin tuaj. Mësimi do të bëhet detyrë e më të pasurve!

 MosaLingua :

Aplikimi MosaLingua, për 4,49 euro, është një mësues i vërtetë spanjoll për të marrë kudo me ju! Metoda e tij është vendosur në një sistem të provave spaced që ju lejon të mësoni fjalor dhe shprehje gati për qëllim të komunikimit shumë shpejt. Aplikacioni bazohet në të domosdoshme: shqiptim, fjalor, kuptim. Një mënyrë shumë e thjeshtë për t'u asimiluar. Ekzistojnë dhjetë nivele që përshtaten plotësisht me njohuritë tuaja. Pak ekstra: mësuesi juaj virtual super nuk heziton të paralajmërojë kur e neglizhoni të mësuarin tuaj.

LEXO  Udhëzues për burimet më të mira për të mësuar frëngjishten

 Nemo spanjolle :

Aplikacioni Nemo është i disponueshëm falas në iTunes ose Google Play. Ky aplikacion përqendrohet në shqiptimin tuaj, sepse përfshin veçoritë audio duke përdorur regjistrimin.

Plus: është plotësisht i personalizueshëm, varet nga ju që të vendosni hapësirën tuaj të të mësuarit në një autonomi të plotë. Ashtë një punë e vërtetë e kujtesës, sepse përqendrohet në bazën: fjalët dhe shprehjet më të zakonshme. Nuk ka kurs të vërtetë, është më tepër një edukim progresiv dhe i personalizuar për të studiuar siç dëshironi.

Mësimi spanjoll :

Në iPhone ose Android, Mësimi Spanjisht është një aplikacion i paguar 3,59 euro.
Metoda e tij: mësimet e plota dhe jashtë linje spanjolle përmes gramatikës, konjugimit, fjalorit dhe ushtrimeve interaktive të dëgjimit. Një aplikacion i shkëlqyeshëm dhe një cilësi shumë e mirë mësimore, ju gjithashtu keni mundësinë të punoni në shqiptimin tuaj.

Duolingo :

Një nga aplikacionet më të njohura deri tani, është e gjallë dhe me cilësi të lartë. Sepse shpejt mund të bëhesh një tifoz. Parimi është si një lojë video në sajë të një sistemi të gratifications. Ju do të fitoni pikë me çdo përgjigje të mirë dhe do të humbni çdo të keqe. Ju keni nivele të ndryshme që gradualisht do të ngjiteni përmes mësimeve të shkurtra pesë minuta në ditë. Kjo do t'ju ndihmojë të mbushni vrimat tuaja gjatë ditës duke qenë produktivë! Metoda bazohet në ushtrimin e përkthimit.
E disponueshme në Android dhe iOS.

Babbel :

Babbel është një aplikacion shumë i plotë që mburret për të qenë në gjendje t'ju bëjë dygjuhësore.
Ajo ofron dy lloje të moduleve: fjalor ose mjete.
Falë ndërfaqes së saj zbavitëse, do të zbuloni aktivitete interaktive, ushtrime me gojë dhe me shkrim. Interesi i aplikimit është të mësosh spanjisht nga diskutimet e përditshme. Mjeti përmban njohjen e zërit që ju lejon të punoni në theksin tuaj. Mësimet zgjasin 15 minuta, shumë të dobishme për ata që kanë më pak kohë para tyre. Një mësim në ditë është e mjaftueshme për të rritur njohuritë tuaja hispanike.
Mësoni spanjisht me Babbel është falas, megjithatë, për të hyrë në të gjitha kurset, ju duhet të abonoheni në një abonim prej 9,99 euro në muaj.

Busuu :

Aplikimi plotësisht i lirë u përqëndrua në mësimin e fjalorit!
Mësime të ndryshme të fjalorit, dialogë audio që do t'ju lejojnë të përmirësoni dëgjimin tuaj të gjuhës, shqiptimit, drejtshkrimit, gramatikës ... të mësuarit e gjallë përmes lojërave dhe testeve. Një aplikim ideal që ju jep të gjitha çelësat për një mësim të shpejtë. Qëndro i lidhur përgjithmonë përmes modalitetit offline, lidhja juaj në internet nuk do të jetë më një justifikim.

Këndi për fëmijët dhe adoleshentët

Këndi për fëmijët dhe adoleshentët

Sa më i ri të filloni të mësoni një gjuhë sa më shpejt ta bëni atë. Kjo është koha për të shkuar në sulmin.Propozoni këto faqe të ndryshme dhe aplikacione të lëvizshme për fëmijët tuaj ose adoleshentët. Është e tanishme, e gjallë, krijuese, shkurtimisht një mënyrë tjetër për të mësuar dhe plotësuar shkollën!

Educa gjuhë fëmijët :

Një faqe shumë e plotë me një numër të madh të burimeve arsimore për mësimin e Spanjisht për fëmijët e moshës 3 deri 11 vjeç. Avantazhi i kësaj faqe është se ofron metoda të ndryshme për të mbështetur fëmijët tuaj në mësimin e spanjishtes. Shumica e materialeve arsimore të ofruara janë të ngarkueshme, por shumë gjithëpërfshirëse: DVD, libra, CD, revista, vjersha të fëmijëve dhe lojëra edukative.
Për të shkuar më tej, ata gjithashtu ofrojnë një përzgjedhje të vendeve arsimore në Spanjisht për t'ju dhënë aq pak shtesë që ju nevojitet. Mbështetjet më të mira të ofruara janë PetraLingua dhe Fjalët e mia të para.
Kështu, ju do të jeni në gjendje t'u afroheni fëmijëve me temat e jetës së përditshme përmes aktiviteteve në një botë të gjallë falë heronjve të përfaqësuar në metodat e të mësuarit. Për të ndarë me familjen, bëni fëmijët tuaj të shkojnë në një aventurë!

Programe edukative:

Nëpërmjet një zone anëtare, fëmijët tuaj mund të kombinojnë mësimet dhe mësimin e gjuhëve.
Ka disa seksione nga kopshti në kolegj, në të cilat do të gjeni ushtrime praktike në matematikë, frëngjisht ose zgjim. Për pjesën tonë, ajo që na intereson këtu janë lojërat spanjolle. Një platformë e mençur e vërtetë që kombinon ushtrime praktike dhe lojëra zbavitëse për të ndihmuar fëmijët tuaj gjatë programit të tyre të shkollës.

Unë jam duke fun në spanjisht :

Një aplikacion celular i quajtur "Holà" i bërë në Gjuhët e Lehta. Fëmijët tuaj do të mësojnë përmes këngëve, lojërave, tregimeve dhe librave. Përmes Snow White, Hirushja, Bukuroshja e Fjetur, secila prej përrallave do t'i prezantojë fëmijët tuaj me shprehje të reja dhe fjalë të reja. Një miks argëtimi dhe muzike që nuk do t’i lodhë kurrë. Lojërat bazohen në punën e memorizimit siç janë luajtja e letrave, ngjyrosja e një faqeje, hamendja, etj. Ky aplikacion celular gjithashtu ofron blerjen e librave, i pari është falas, dhe ju mund ta shihni atë në disa telefona duke përdorur të njëjtën llogari, ndërsa të tjerët do të duhet të paguhen.

Kidilangues :

Bazuar në të njëjtin parim fun, kjo platformë ofron këngë, argëtime të tilla si kuize, puzzles, lojëra kujtese që lejojnë, përveç mësimit të gjuhës, të njihen me kulturën spanjolle! Çfarë të hapë mendjen e të vegjëlve tuaj, pa qenë gjithmonë prapa tyre. Plotësisht falas dhe falas!

Pilipop :

Një tjetër aplikacion mobil (iOS dhe Android), për vegjëlit tuaj të moshës 5 deri në vitet 10. Ata do të zhyten në një univers të gjallë dhe intuitive, në sajë të një metode ekskluzivisht të bazuar në gojë, me më shumë se aktivitete 200! Shumë lehtë për t'u përdorur, fëmijët tuaj do të duan dhe ju gjithashtu!
Plus: Një abonim që i lejon anëtarët e një familje të kenë akses në aplikacionet 3: Pili Pop English, Pili Pop Español dhe Pili French French.

Itinerare Romance :

Një tutorial për një audiencë të 9 në vitet 13, e cila përfshin gjashtë module hyrje të hapur që funksionojnë në mënyrë të pavarur. Qëllimi i kësaj faqeje është që thjesht të nxisë ndërveprimin e gjuhëve romake. Këto gjashtë gjuhë janë katalane, spanjisht, frëngjisht, italisht, portugalisht dhe rumune. Ky mjet anësor rrit këto gjuhë me njëri-tjetrin dhe lehtëson punën mësimore të njëkohshme dhe jo më të njëpasnjëshme.

Falë këtij përzgjedhje të gjerë, gjuha e Don Kishotit nuk do të ketë më sekrete për ju!

Pasala muy bien aprendiendo español!