Në lista të ndryshme për luajtje ai paraqet në YouTube. Gjithmonë sipas të njëjtit model. Një video e shkurtër hyrëse e një trajnimi të plotë ju ofrohet. Ajo ndiqet nga disa pasazhe të gjata të dobishme në vetvete. Por nëse vendosni të shkoni më tej. Mos harroni se Alphorm është një qendër e mësimit në distancë që lejon financim përmes CPF. Kjo do të thotë, ju mund të keni qasje në të gjithë katalogun e tyre falas për një vit ndër të tjera.

Gjatë këtij trajnimi për Microsoft Word 2019, ju do të mësoni se si të filloni Word 2019, të ruani një dokument, të shtypni një dokument, të dini kopjimin, prerjen dhe ngjitjen e tipareve dhe të bëni një kërkim të përparuar. Gjithashtu do të përdorni shkurtoret e tastierës, aktivizoni rezervimin automatik. Ju gjithashtu do të mësoni se si të formatoni një dokument Word 2019, të përcaktoni filigranë, të shënoni fillimin e një dokumenti ose kapitulli duke përdorur kapakë, të përcaktoni kufijtë e dokumentit dhe si të organizoni dhe krijoni pjesë të dokumentit tuaj në Word. 2019. Në veçanti, ju do të punoni me modelet, temat dhe stilet e paracaktuara të Word 2019, pasi do t'u caktoni hiperlidhje fjalëve. Ju gjithashtu do të punoni me AutoText dhe blloqe ndërtimi.


 

LEXO  Duke vepruar në nivel lokal për shëndetin dhe mirëqenien e popullatës