Dëshironi të bëheni ekspert në krijimin e dokumenteve profesionale?
Fjala përdoret në të gjitha kompanitë e botës. Të zotëroni atë është ta bëni veten të domosdoshëm në jetën e një shoqërie.

Të gjithë e dimë këtë softuer shumë të popullarizuar, por kush është sot në gjendje të shfrytëzojë të gjitha tiparet? Shumë e përdorin atë, por shumë pak prej nesh e kuptojnë atë ... A i njihni të gjitha cilësitë dhe shërbimet e ofruara nga ky softuer?
Autori ju ofron përmes këtij trajnimi Word për të ndarë ekspertizën e tij me ju.
Ai synonte këshilla më të dobishme dhe relevante. Krijo skedarë efektiv Word tani që do t'ju ndihmojnë të optimizoni punën tuaj me lehtësi. Dokumentet profesionale, estetike dhe të organizuara, dhe përfundimisht dalin duke kursyer kohë për ekipin dhe veten tuaj.

Në këtë trajnim Word: 25 video tutorials në formatin e shkurtër dhe sintetike (nga 1 në minuta 15) që do t'ju bëjë të funksionueshëm dhe kompetent! Nëse doni të mësoni tipare të reja që më parë ishin të panjohura për ju ose thelloni njohuritë tuaja me burime të lehta dhe të dobishme, jeni në vendin e duhur.
Krijoni, bashkoni, futni ... tiparet e Fjalës nuk do të kenë asnjë sekret për ju!

Këtu janë disa nga llojet e ndryshme të mësimeve për të zbuluar në këtë trajnim Word:

Ata që do t'ju lejojnë të krijoni media profesionale:

  • Bëni një bashkim mailesh me një bazë të dhënash Word, Excel ose Access
  • Zhvilloni një formular për një objektiv apo konsumatorë
  • Krijo një tabelë organizimi për organizatën tënde

Ata që do t'ju lejojnë të zbuloni dhe të mësoni tipare të reja:

  • Shkruani numrat në numra të plotë ose në romak
  • Njihni dhe mësoni rregullat tipografike
  • Mësoni si të përdorni softuerët e shpejtë
LEXO  Softuer dhe aplikacione thelbësore për të ditur: trajnim falas

Ata që do t'ju lejojnë të mësoni të gjitha truket për të përsosur formatimin tuaj dhe dosjen tuaj të Fjalës:

  • Futni përmbajtjen vizuale në dokumentin tuaj (imazhe dhe / ose në një formë automatike ...)
  • Shtoni shënimet dhe referimet në skedarin tuaj.
  • Zbuloni këshilla për paraqitjen që do të sublimojnë dokumentet tuaja

 Një minierë ari e informacionit dhe çdo gjë që ju nevojitet për t'u bërë një ekspert.
Është rradha juaj!