Deri në fund të këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të:

  • do të dini si të prezantoni veten,
  • për të rezervuar një dhomë hoteli,
  • blini bileta transporti dhe lëvizni,
  • bëni një porosi në restorant,
  • blerje për dhurata dhe ushqime.

Me pak fjalë, duhet të jeni gati të mos jeni të huaj në Republikën Çeke dhe të bëni miq atje. Do të jemi të kënaqur nëse e gjithë kjo do t'ju japë dëshirën për të thelluar njohuritë tuaja në gjuhën çeke.

Jeni një turist kurioz? Një entuziast i gjuhës? Një profesionist që përgatitet për një qëndrim në Republikën Çeke? Ky MOOC ju ofron të përvetësoni bazat e gjuhës së këtij vendi shumë afër nesh, gjeografikisht dhe historikisht.

Dialogët praktikë shumë të shkurtër do t'ju lejojnë të përvetësoni fjalët dhe automatizmat e nevojshëm për shkëmbimet tuaja të përditshme. Dialogët do të shoqërohen me pika gramatikore dhe fjalor të thjeshtë. Aktivitetet video dhe ushtrimet me shkrim do t'ju lejojnë të kontrolloni njohuritë dhe përparimin tuaj. Së fundi, ne do t'ju tregojmë për jetën e përditshme në Republikën Çeke.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Auditimi i Komunikimit Dixhital, Rrjetet Sociale.