Trajnimi për dërgimin me email të Sendinblue ju lejon të zhvilloni njohuritë tuaja në këtë fushë. Pasi të certifikoheni, do të keni njohuritë e nevojshme për të ndërtuar një strategji email-e që do t'ju lejojë të krijoni një marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tuaj!

Mësoni si të krijoni një fushatë emailimi nga ekspertët tanë që do t'ju japin keshilla praktike si dhe informacion mbi tendencat e fundit të tregut !

Merrni këshilla të ekspertëve për

  • si te menaxhoni kontaktet tuaja,
  • segmentoni listat tuaja,
  • zgjedh performancën e fushatës tënde
  • dhe gjeneroni adresa të reja email.

Merrni çertifikimin me email!

Mësoni gjithçka që duhet të dini rreth postës elektronike!

Pasi të keni përfunduar trajnimin, a certifikatën e ekspertizës Do t'ju dërgohet. Mund ta shtoni në CV-në tuaj ose ta postoni në LinkedIn për të treguar se jeni ekspert në dërgimin e emaileve. Mund t'ju ndihmojë të zhvilloni mundësitë tuaja profesionale dhe të vërtetoni se jeni një…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →