Në këtë kurs do të mësoni të:

  • Përvetësoni veçoritë e avancuara të PowerPoint
  • Krijoni dokumente estetike dhe tërheqëse duke përdorur softuerin Microsoft PowerPoint
  • Përvetësoni përdorimin e maskave
  • Dini si të përmirësoni prezantimet me diagrame, imazhe dhe video
  • Kuptoni se si të integroni tabela ose grafikë nga Excel në prezantimet tuaja
  • Mund të aktivizoni rrëshqitjet tuaja falë animacioneve
  • Kuptoni se si t'i bëni prezantimet tuaja interaktive
  • Të dish se si të konvertosh prezantimet në dokumente ose video PDF

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Protokolli kombëtar: distancim i ri, maskë e kategorisë 1 dhe ventilim çdo orë