Bazat e Windows 10 

Nëse jeni i ri në automatizimin e zyrës, nëse jeni të njohur me kompjuterë dhe nuk keni aftësi kompjuterike, ky kurs është për ju.

Nëse vini nga një sistem operativ si linux, MacO ose të tjera dhe dëshironi të filloni me Windows 10, jeni në trajnimin e duhur.

Në këtë trajnim do të mësojmë:

Lundroni me lehtësi në mjedisin Windows 10

Personalizoni hapësirën tuaj të punës për t'iu përshtatur nevojave tuaja

Organizoni dhe menaxhoni dosjet dhe skedarët

Përdorni mjetin e kërkimit

Përdorni shërbimet e Windows 10

Ruani dhe siguroni stacionin e punës Windows 10

Qëllimi i formacionit

Zotëroni ndërfaqen e Windows 10,

Përvetësoni veçoritë e rëndësishme të Windows 10 OS më të fundit,

Kaloni pa probleme nga një sistem i vjetër Windows në sistemin e ri Windows 10,

Menaxhoni në mënyrë efektive mjedisin e punës Windows 10,

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Kuptimi i varësive