Me kokën mbi supet dhe projektin e tij të specializimit në sigurinë kibernetike në mendje, Mounir zgjodhi të stërvitej në 8 muaj në profesionin e Zhvilluesit të uebit për t'u armatosur me bazat e nevojshme për të kryer me sukses një projekt konvertimi mbi 2 vjet., I cili do të çojë ai të punojë në sigurinë 2.0 ... Si punonjës apo si liberal, për këtë temë, ai ende heziton. Ai tregon.

Kthimi në shkollë ndjek njëra-tjetrën dhe nuk është e njëjta gjë për Mounir. Diploma e tij ifocop është ende e nxehtë pas 8 muajsh trajnimi intensiv "Nga të cilat ai ruan vetëm më të mirat", Këtu është ai, i cili sapo është regjistruar në një qendër trajnimi për të vazhduar praktikën, këtë herë për të marrë njohuri në fushën e sigurisë kibernetike. “Dymbëdhjetë muaj më parë, aftësitë e mia kompjuterike ishin të kufizuara në njohjen e mënyrës së përdorimit të internetit, kompletit të Zyrës, dërgimit të e -mail ... Kjo është e tëra. Unë isha krejtësisht i ri në të. Pra, duke koduar… Isha vite dritë larg nga imagjinata se do të isha në gjendje. Unë nuk dija asgjë deri në ekzistencën e JavaScript! ”, qesh Mounir, duke specifikuar se ai është tërhequr gjithmonë nga teknologjia e re dhe bota dixhitale.

Një frymë sipërmarrëse

"Disa anëtarë të rrethit tim më inkurajuan të stërvitem vetë,