Në lista të ndryshme për luajtje ai paraqet në YouTube. Gjithmonë sipas të njëjtit model. Një video e shkurtër hyrëse e një trajnimi të plotë ju ofrohet. Ajo ndiqet nga disa pasazhe të gjata të dobishme në vetvete. Por nëse vendosni të shkoni më tej. Mos harroni se Alphorm është një qendër e mësimit në distancë që lejon financim përmes CPF. Kjo do të thotë, ju mund të keni qasje në të gjithë katalogun e tyre falas për një vit ndër të tjera.

Gjatë këtij trajnimi VBA PowerPoint 2016, ju do të mësoni se si të krijoni makro, bazat e programimit VBA me strukturën e kodit, ndryshoreve, procedurave dhe funksioneve. Gjatë këtij trajnimi VBA PowerPoint 2016, ju do të krijoni dhe dizajnoni funksione të personalizuara që do t'ju kursejnë kohë të çmuar për të menaxhuar procedurat e përsëritura nën PPT 2016. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të filloni të programoni automatizime të thjeshta duke përdorur strukturat e vendimeve, sythe, operatorët dhe programimi i objekteve.


 

LEXO  Excel falas: Pse dhe si të ngrihet një qelizë në një llogaritje?