Në lista të ndryshme për luajtje ai paraqet në YouTube. Gjithmonë sipas të njëjtit model. Një video e shkurtër hyrëse e një trajnimi të plotë ju ofrohet. Ajo ndiqet nga disa pasazhe të gjata të dobishme në vetvete. Por nëse vendosni të shkoni më tej. Mos harroni se Alphorm është një qendër e mësimit në distancë që lejon financim përmes CPF. Kjo do të thotë, ju mund të keni qasje në të gjithë katalogun e tyre falas për një vit ndër të tjera.

Në këtë trajnim Microsoft PowerPoint 2019, ju do të përcaktoni prezantimin tuaj duke përdorur mjetet e disponueshme për ju në shirit. Më pas mund të shtypni transparenca, dokumente letre ose komente për audiencën tuaj, të krijoni një paketë prezantimi, një video ose edhe të ndani krijimet tuaja në internet.

Në fund të këtij trajnimi në PowerPoint 2019 dhe me ndihmën e Michel MARTIN, trajner dhe MVP (Profesionisti më i Vlefshëm) Windows që nga viti 2004, do të keni teknikat dhe këshillat e nevojshme për të përmirësuar aftësitë tuaja dhe produktivitetin në jetën tuaj profesionale me Microsoft Office PowerPoint 2019.


LEXO  Marrëveshje kolektive: a duhet të paguani një bonus të ndryshueshëm për një punonjës në pushimin e lehonisë?